canlı yayın
kirtasiyeci-nefes-alamiyor

KIRTASİYECİ NEFES ALAMIYOR

Pandemi sürecinin sonuçlarından en fazla etkilenen sektörlerin başında eğitim sektörünün paydaşlarının geldiğini ifade eden Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Okullar kapalı olunca, yüz yüze eğitim olmayınca tüm sektör nefes alamaz duruma geldi. Esnaf solunum cihazına bağlanacak hale geldi. Kırtasiyeci esnafımız okullar açılacak diye raflarını doldurdu ama raflardaki ürünü alacak müşteri yok. Kırtasiyeci esnafımızın asıl krizi şimdi başlıyor. Çünkü alınan ürünlerin ödeme günleri geliyor. Satış yapamayan esnafın toptancıya, üreticiye borcunu ödeyebilmesi mümkün değil.” ifadelerini kulland

baskan-sadikoglu-kirtasiye-sektoru-destek-bekliyor

Başkan Sadıkoğlu: “Kırtasiye Sektörü Destek Bekliyor

Salgın sürecinin kitap ve kırtasiye sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İş kaybı yaşayan ve ödemelerde zorluk çeken kırtasiyecilerimizin, KDV muafiyeti, kredi desteği ve ödeme erteleme gibi talepleri karşılık bulmalı” dedi.

baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

mhp-battalgazi-ilce-baskanligindan-ogrencilere-kirtasiye-yardimi

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATI olarak ;Yaklaşık on beş gün önce başlattığımız ''Her kalem bir umut olur. Her umut bir çocuğu kurtarır.''adı altında başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızdan bugüne kadar yeşilyurt ilçemizde bulunan melekbaba semt konağında,suluköyde iki okulda yeşiltepede üç okul, çarmuzu'da iki okul mahmudu'da bir okul battalgazi ilçemizde hatunsuyunda iki okul, hasırcıda bir okul ve merkezde bir okul olmak üzere toplamda on üç okulumuza 1071 öğrencimize 7497 parça kırtasiye yardımlarımızı ulaştırdık

ilce-baskani-samanlidan-kirtasiye-kampanyasi

İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN KIRTASİYE KAMPANYASI

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, geçtiğimiz yılda ilçe teşkilatı olarak yeni öğretim eğitim yılında öğrencilere kırtasiye yardımı kampanyası başlattıklarını belirterek, “2019-2020 eğitim öğretim yılı dolayısıyla 170 bin üzerindeki öğrencimizin eğitime başlayacağı bu günlerde tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyorum. Geçen yıl başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızı bu senede yapmak İçin niyetlendik. “dedi.

keskin-kirtasiye-alisverisinizi-esnaflardan-yapin

Keskin; “Kırtasiye alışverişinizi esnaflardan yapın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci velilerine esnaf ve sanatkarlardan alışveriş yapmaya davet etti.

keskin-kirtasiye-alisverisinizi-esnaflardan-yapin

Keskin; “Kırtasiye alışverişinizi esnaflardan yapın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci velilerine esnaf ve sanatkarlardan alışveriş yapmaya davet etti.