AKP
AKP
kayseri-sekerde-kampanya-coskusu-basladi

KAYSERİ ŞEKER'DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI 66. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ ŞEKER BİNLERCE İNSANIN EKMEK KAPISIDIR” BÜYÜKKILIÇ, “BİZLERE DE YAKIŞAN SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAKTIR” BAŞKAN AKAY, “KAYSERİ ŞEKER GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYOR”

baskan-akay-kayseri-sekerin-uretim-asamalarini-inceledi

BAŞKAN AKAY KAYSERİ ŞEKER'İN ÜRETİM AŞAMALARINI İNCELEDİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 26 Eylül tarihinde pancar işlemeye başlayacak olan Kayseri Şeker Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunarak, kampanya süresince 24 saat çalışacak olan tesislerde çalışan işçiler ile sohbet edip, İşletme Müdürü Sırrı Doğanlı ve diğer Birim Amirlerinden üniteler ve randımanları hakkında bilgiler aldı.

afgasitana-kayseri-dostu-bir-isim-tarim-bakani-olarak-atand

AFGASİTAN’A KAYSERİ DOSTU BİR İSİM, TARIM BAKANI OLARAK ATAND

3 yıl önce başta Kayseri Şeker olmak üzere birçok kurumu ziyaret ederek, Kayseri ile önemli bir dostluk oluşturan Afganistan Eski Maliye, Ulaştırma ve Ticaret Bakanı Anwar-ul Haq Ahady, Afganistan Hükümetince Tarım, Sulama ve Hayvancılık Bakanlığı’na atandı

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

ozhaseki-ve-buyukkilic-kayseri-sekerde

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ ŞEKER’DE

65. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Göl Tesislerinde bir araya geldi.

kayseri-seker-sektorde-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker, kampanya süresi boyunca yapılacak çalışmaların ardından endüstriyel boyutlardaki tasarım ve uygulama ile bir üst basamağa çıkmayı hedefliyor.

kayseri-seker-pandoga-ile-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER, PANDOĞA İLE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker bünyesindeki Pandoğa Gıda Sanayi Şirketi bir ilke imza atarak, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kayseri’de “Ari İşletme Belgesi” almaya hak kazanan ilk kuruluş oldu. Bu belge, Karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlara tüm hayvanları şap, tüberküloz ve bruselloz ile mücadele yönetmelikleri gereğince, laboratuvar kontrolleri sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine verilmekte ve bu işletmeler alınan belgenin ardından “Hastalıklardan ari işletme” olarak adlandırılmaktadır.

kayserispor---yeni-malatyaspor-mac-sonucu-2---1

Kayserispor - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 2 - 1

üper Lig Cemil Usta Sezonu 26. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın maçında Hes Kablo Kayserispor, sahasında BtcTürk Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

kayseri-seker-turhalda-pancar-bedellerini-odedi

KAYSERİ ŞEKER TURHAL’DA PANCAR BEDELLERİNİ ÖDEDİ

Kayseri Şeker'in 2018 yılında bünyesine dahil ettiği 3. Fabrika olan Turhal Şeker Fabrikası’nda, sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçilerin pancar bedelleri ödendi. Emeklerinin karşılığını, üreticisinin alın teri kurumadan ödeyen Kayseri Şeker, pancar bedeli olarak Turhallı pancar çiftçisine 125 milyon 238 bin 482 TL ödedi.