AKP
AKP
baskan-gurkan-yardim-tirlarinin-ugurlama-torenine-katildi

BAŞKAN GÜRKAN, YARDIM TIRLARININ UĞURLAMA TÖRENİNE KATILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beşir Derneği Malatya temsilciliği öncülüğünde hazırlanan Suriye’nin İdlib kentine gönderilmek için hazırlanan 3 tır insani yardım malzemesinin Suriye’ye uğurlama törenine katıldı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

baskan-cinar-ozel-bir-kolejin-kariyer-gunleri-programina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, ÖZEL BİR KOLEJİN ‘KARİYER GÜNLERİ’ PROGRAMINA KATILDI

“Ülkemizin Yenilikçi Beyinlere İhtiyacı Var” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Köklü tarihinden aldığı güç ve ilham karşılığında dünyanın güçlü devletiyle rekabet edecek seviyeye doğru hızla ilerleyen Türkiye’mizin yenilikçi, pratik zekaya sahip, dünyadaki güvenlik, ekonomik, teknoloji ve sanayi hamlelerini yakından takip eden gençlere çok büyük ihtiyaç duymaktadır. “ diye konuştu.