AKP
AKP
baskan-keskin-aciklanan-ekonomik-paket-esnaf-ve-sanatkarlarimizi--tatmin-etmemistir

BAŞKAN KESKİN, AÇIKLANAN EKONOMİK PAKET ESNAF VE SANATKARLARIMIZI TATMİN ETMEMİŞTİR.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin Haber sitemize açıklanan ekonomik paketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. www.bakisgazetesi.com

kuluncak-belediyesi-araclarimizla-sahada-karla-mucadele-calismalarimiz-suruyor

Kuluncak Belediyesi Araçlarımızla sahada karla mücadele çalışmalarımız sürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarını açma çalışması devam ediyor. Kuluncak Belediyesi kar yağışı sonrası KARLA mücadele çalışmalarına başladı.

battalgazi-belediyesinden-karla-mucadele-calismalari

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

BATTALGAZİ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Malatya'da gece başlayan kar yağışı nedeniyle Battalgazi Belediyesi ekipleri, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı çalışma içerisine girdi. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin pek çok bölgesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını gün boyu sürdürdü. Fırat, Yamaç, Çöşnük, Karagöz, Çamurlu, Hasan Varol, Başharık, Merkez Beydağı mahalleleri başta olmak üzere 8 ayrı bölgede oluşturulan ekiplerce çalışmalar sürdürülüyor.

meteorolojik-uyari--kuvvetli-ruzgar-ve-karla-karisik-yagmur

Meteorolojik uyarı : Kuvvetli Rüzgar ve Karla Karışık Yağmur

Meteorolojik uyarı : Kuvvetli Rüzgar ve Karla Karışık Yağmur

battalgazi-belediyesinden-karla-mucadele-calismasi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

BAŞKAN GÜDER: İLÇEDE YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler bugün başlayan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası sabah erken saatlerden itibaren gelen şikayetler başta olmak üzere Battalgazi bölgesindeki cadde ve sokaklarda kar temizliği yapıldı ve kapalı yolların açılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

asagikoy-mahallesinde-karla-kapli-yol-acildi-ambulans-hastaya-ulast

AŞAĞIKÖY MAHALLESİNDE KARLA KAPLI YOL AÇILDI, AMBULANS HASTAYA ULAŞT

"Bize Bu İmkânları Sağlayanlardan Allah Razı Olsun" Yeşilyurt’un Aşağıköy mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki felçli Ayşehan Söylemez’in rahatsızlanması neticesinde Yeşilyurt Belediyesi ekiplerinin yardımıyla mahalleye ulaşan 112 Sağlık Görevlileri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaşlı teyzeyi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

buyuksehir-her-yerde-karla-mucadele-ediyor

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE KARLA MÜCADELE EDİYOR

X - Gece, 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler, gün ışığıyla birlikte bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi en çok mesai’yi Pütürge, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kale ve Doğanyol ilçelerinde yapıyor.

baskan-cinar-karla-mucadele-ekiplerini-ziyaret-edip-baklava-ikram-etti

Başkan Çınar, Karla Mücadele Ekiplerini Ziyaret Edip, Baklava İkram Etti

Süper Kahramanlarımız Canla Başla Çalışıyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt’ta ki ulaşım ağını akıcı hale getirip vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışan ‘Süper Kahramanlar’ karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.

buyuksehir-karla-mucadeleye-hazir

Büyükşehir karla mücadeleye hazır

5 Aralık Perşembe günü gece yarısı başlayan kar yağışının Malatya da hayatı olumsuz yönde etkilememesi için Büyükşehir Belediyesi çeşitli tedbirler ve önlemler aldı. Kent merkezinde ve bütün ilçelerde etkisini artırarak devam eden kar yağışlarına karşın Büyükşehir Belediyesi 951 personel, 310 iş makinesi ve araçla mücadele hazırlıklarını tamamladı.

esnaf-sanatkarlar-ve-kooperatifcilik-genel-muduru-erkan-malatya-esnafi-ile-bulustu

Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Erkan Malatya Esnafı İle Buluştu

icaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Esnaf ve Sanatkarlar Bilgilendirme Toplantısı için Malatya’da esnaflarla bir araya geldi.

-keskinden-malatyali-bakan-yardimcisi-beydasa-ziyaret

KESKİN`DEN MALATYALI BAKAN YARDIMCISI BEYDAŞ`A ZİYARET

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret etti.

buyuksehir-butun-yollari-ulasima-acti

BÜYÜKŞEHİR BÜTÜN YOLLARI ULAŞIMA AÇTI

- Karla mücadele çalışmasının en çok yapıldığı ilçeler ise Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Hekimhan, Pütürge, Yeşilyurt ve Yazıhan.

yesilyurt-belediye-ekipleri-ilcenin-dort-bir-tarafinda-kar-temizligi-yapiyor

YEŞİLYURT BELEDİYE EKİPLERİ, İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINDA KAR TEMİZLİĞİ YAPIYOR

“Ekiplerimiz 24 Saat Görevinin Başındadır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı gece yarısından itibaren etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt’ta ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.