AKP
AKP
baskan-suluk-hizmetkar-olmaktan-seref-duyuyoruz

BAŞKAN SÜLÜK, "HİZMETKAR OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ"

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

657-donum-araziye-coktuler-

657 Dönüm Araziye Çöktüler !

TARIM arazileri üzerine KAÇAK yapılanmada ÇIKAR amaçlı KAÇAK SU vb. işlemler ile GELİR elde ederek Toprak bütünlüğünün bozulmasına müsaade edip her türlü tarımın yapılmasına engel oldular ve kaçak yapılanmadan dolayı HAKSIZ KAZANÇ sağlandı.

-kanun-ve-kararname-tanimayan-rektor

KANUN ve KARARNAME TANIMAYAN REKTÖR

TOGÜ Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin’e Diyoruz ki ! * Yayımlamış olduğumuz haberde Cumhurbaşkanlığı 3 Nisan 2020 tarih ve 2368 karar kararnamesi ve T.C. TOKAT IDARE MAHKEMESI ESAS NO : 2020/954 KARAR NO: 2021/813 mahkeme kararını yok hükmünde görerek ayırımcılık yaptığınızdan kamuyu zarara uğratma yolunda olduğunuzu belirtmiştik. Ayrıca yasal olmayan TEKZİP metnini yayınlama talebinizi elimizdeki belge bilgi ve kararlar ve TEKZİP açıklamanızda sorularımızın doğruluğunu belgelediğiniz için TEKZİP METNİNİZİ YAYINLAMIYORUZ.

-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?