canlı yayın
baskan-zeki-dagin-mevlid-kandili-mesaji

Başkan Zeki Dağ’ın Mevlid Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhannin-mevlid-kandili-mesaji

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’nın Mevlid kandili mesajı;

Rahmet, Merhamet ve imanın miracı Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) bizim rehberimizdir.... Bugün muazzam bir doğuşun, beşeriyeti, mahlûkatı baştan başa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin yıl dönümüdür.

baskan-guderden-mevlid-kandili-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Güder, “Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temenni ediyorum” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temennisinde bulunan Başkan Güder, mesajında, Hz. Muhammed (sav)'in adaletli bir yaşamın müjdecisi olarak insanlığa kazandırdığı, hak ve adalet gibi değerlere, günümüz insanının daha fazla ihtiyacı olduğunu ifade etti.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-berat-kandili-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU BERAT KANDİLİ MESAJI

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu mesajında; “11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili'ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

baskan-dagdan-berat-kandili-kutlama-mesaji

Başkan Dağ’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. (Berat Kandili, Kurtuluş, Af Ve Arınmadır.)