canlı yayın
cevre-yolu-karanlikta-kaldi

Çevre Yolu Karanlıkta Kaldı

Tokatlıyı Tokatlayanlarla ilgili araştırma yapılabilmesi için Tokat’ta çevre yolu konusunda konunda kamuoyunu aydınlatıcı kamuyu bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ve girişimde bulunacaklar mı?

goruntu-ve-cevre-kirliligi-olusturan-hurda-araclar-kaldirildi

“Görüntü ve Çevre Kirliliği Oluşturan Hurda Araçlar Kaldırıldı”

Sahipleri tarafından bulundukları yerde unutulan veya terk edilerek çevre kirliliği ve güvenlik sorunları oluşturan araçlar Yeşilyurt Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar; “Sahipleri tarafından terk edilen araçlar, hem yer işgal etmekte hem de çevre kirliliği oluşturmaktadır. Emniyet teşkilatımızla koordineli şekilde çalışma sonucu gerekli işlemler yapılarak, sorun teşkil eden hurda ve sahipsiz araçlar ekiplerimiz tarafından kaldırılıyor.” şeklinde konuştu.

guven-kaldi-mi

GÜVEN KALDI MI?

Tokat’ta yapılması düşünülen Sanayi sitesi Yeri İle İlgili Son Durum Umutlar Yargıdan gelecek Arazi İle İlgili karar ve 2021 Şubat ayı Yatırım Programına Tekrar Alınma Kararının Çıkması.

baskan-cinar-seyhbayram-mahallesinde-yol-ve-kaldirim-yenileme-hizmetlerini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDE YOL VE KALDIRIM YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

“Caddelerimizin Prestij Seviyesini Yükseltiyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen yol yenileme, çevre düzenleme, kaldırım yenileme ve kilit taşı çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Planlı ve sistemli çalışmalarımız neticesinde caddelerimizin prestij seviyesini yükseltiyoruz.” diye konuş

aylin-cesur-az-kaldi-arkadaslar-az-kaldi-arkadaslar

AYLİN CESUR: AZ KALDI ARKADAŞLAR! AZ KALDI ARKADAŞLAR!

Alacakların yeniden yapılandırılması teklifi TBMM’de görüşülürken, Meclis kürsüsünden esnafın ve işsizlerinin durumunu dile getiren İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, konuşmasında ekonominin geldiği durum için başkanlık sistemine ve hükümete yüklendi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-bu-yil-liglerden-kume-dusme-kaldirilsin----

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU BU YIL LİGLERDEN KÜME DÜŞME KALDIRILSIN.*

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak 2019-2020 Sezonunda Liglerden Küme düşmenin kaldırılmasını istedi

chp-milletvekili-gurer-her-sorunu-cozdunuz-de-bir-coklu-baro-mu-kaldi

CHP Milletvekili Gürer, “Her sorunu çözdünüz de bir Çoklu Baro mu kaldı?”

Gürer: “İktidarın yaptığı tam bir akıl tutulmasıdır” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edilip Perşembe günü Meclis genel kurulunda görüşülmesi beklenen ‘Çoklu Baro Sistemiyle’ ilgili Kanun Teklifinin komisyonda görüşülmesi sırasında AKP iktidarını sert sözlerle eleştirdi.

-akp-doneminde--35-milyon-hektar-alan-tarim-disi-kaldi-

AKP döneminde 3.5 milyon hektar alan tarım dışı kaldı “

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “1984 yılında başlayan “Arazi Dağıtım Projesi” kapsamında bugüne kadar 15 ilde 16 bin 151 çiftçiye 1 milyon 43 bin 620 dekar hazine arazisi dağıtıldığını açıkladı.

malatyada-hafta-sonu-sokaga-cikma-yasagi-kaldirildi

Malatya'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

aliliklere gönderilen Genelgede, yeni tip koronavaris tedbirleri kapsamında 08.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 10.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir,

darende-ilica-mahallesinde-karantina-uygulamasi-kaldirildi

Darende Ilıca mahallesinde karantina uygulaması kaldırıldı

Darende Ilıca mahallesinde karantina uygulaması kaldırıldı