canlı yayın
battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinden-model-olacak-uygulama

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN MODEL OLACAK UYGULAMA

65 asil ve 300’ün üzerinde gönüllü üyesi ile Malatya’da önemli projeleri hayata geçiren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yapacağı örnek uygulama ile bir ilke daha imza atacak.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifi-e-ticaret-ile-daha-guclu-olacak

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ, E-TİCARET İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üye girişimcilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler, cafe market ve Hanımeli Pazarının yanı sıra imzalanan protokol ile odağında kadın girişimcilerin ve üretimlerinin olduğu shopstarwomen.com’dan da direk tüketicilerle buluşuyor.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasinda-1-etap-tablet-dagitim-kura-cekimi-yapildi

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASINDA 1. ETAP TABLET DAĞITIM KURA ÇEKİMİ YAPILDI

“Tabletlerimizden 400’ünü Öğrencilerimize, 100’ünü EBA Destek Noktalarına Gönderiyoruz” Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ temalı Tablet Bağış Kampanyası’nda 1.Etap Tablet Dağıtım Kura çekilişi yapıldı. Belirlenen kriterlere uygun gösterdikleri tespit edilerek kayıt altına alınan 1.535 öğrenciden 400’üne tabletleri gönderilecek.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasi-icin-19-ekimde-canli-yayin-yapilacak

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASI İÇİN 19 EKİM’DE CANLI YAYIN YAPILACAK

“Hayırseverlerimizin Destekleriyle İhtiyaç Sahibi Çocuklarımızın Yüzünü Güldüreceğiz” Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkı sağladığı ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ kampanyası için 19 Ekim Pazartesi günü saat 21:00’de canlı yayın yapılacak.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

turizmin-kalbi-tursab-ile-arslantepede-atacak

“TURİZMİN KALBİ TÜRSAB İLE ARSLANTEPE'DE ATACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Arslantepe Höyüğü’nün Malatya için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’de yürütülen ‘TOURIBOOST’ projesi ile Arslantepe Höyüğü, ziyaretçi anlamında hak ettiği değeri görecektir” dedi.