canlı yayın
baskan-guder-ozel-gereksinimli-cocuklarla-cay-ve-kahve-icti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARLA ÇAY VE KAHVE İÇTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olduğu dönemde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde tedavi ve eğitim gören özel gereksinimli çocuklara verdiği kahve ve çay sözünü tuttu. Özel gereksinimli çocuklarla sosyal mesafe kuralına uygun olarak kahve-çay içen Başkan Güder, onlarla sohbet etti.

tarihi-yesilyurt-konaklari-ve-44-yil-hatir-kahve-konagi-tarihi-kentler-birligi-basari-odulune-layik-goruldu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BAŞARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“Çırmıhtı’mızın Zengin Tarihini Ödüllü Yatırımlarla Dünyaya Yansıtıyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projesi çatısı altında Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak adına sürdürdüğü ‘Restorasyon ve Dönüşüm’ projeleri ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

milletvekili-khtali-butik-otel-kent-bellegi-muzesi-ve-44-yil-hatir-kahve-konagini-inceledi

MİLLETVEKİLİ KÂHTALI, BUTİK OTEL, KENT BELLEĞİ MÜZESİ VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

kahveciler-bu-sikintilar-icerisinde-ne-yiyip-ne-icecek

Kahveciler bu sıkıntılar içerisinde ne yiyip ne içecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, kahveci esnafının pandemi sürecinden buyana büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, 'Kahveci esnafı evine ekmek götürecek kazancı elde edemiyor' dedi.

44-yil-hatir-kahve-konaginda-kahve-kulturunu-yansitan-500-farkli-obje-sergilenecek

44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI’NDA KAHVE KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN 500 FARKLI OBJE SERGİLENECEK

“Kahve Kültürünü Özel Bir Projeyle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Medeniyetimizde farklı bir yere sahip olan, günlük yaşamın ve sosyal hayatın bir değerli bir parçası kahve kültürünü yansıtan 500 farklı objenin yer aldığı 44 Yıl Hatır Kahve Konağımız, geleneksel desenlerden oluşan iç ve dış mimari yapısı ve dinlenme alanlarıyla Yeşilyurt’umuzun tarihsel kimliğine güçlü değerler katacaktır.” dedi.

gunde-2-ya-da-3-fincan-kahve-tuketen-kadinlarin

Günde 2 ya da 3 fincan kahve tüketen kadınların

Araştırmacılar, günde iki ya da üç fincan kahve tüketen kadınların tüketmeyenlere göre tüm vücut ve karın bölgesi yağ oranının daha az olduğunu tespit etti.

asiri-cay-ve-kahve-bagisiklik-sistemini-cokertiyor

AŞIRI ÇAY VE KAHVE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ ÇÖKERTİYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle evde çok fazla vakit geçirmenin çay ve kahve tüketimini artırdığını söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanları , “Aşırı çay ve kahve tüketimi yemeklerden aldığımız vitamin ve minerallerin emilimini olumsuz etkiliyor

ak-parti-battalgazi-ilce--baskani-kahveciden-mhp-ilce-baskani-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

AK PARTİ BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI KAHVECİ’DEN MHP İLÇE BAŞKANI İLHANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Ak parti Battalgazi ilçe başkanı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Her iki İlçe başkanı da önemli açıklamalar yaptı

turk-kahvesinin-faydalari

Türk Kahvesinin Faydaları

Geleneksel lezzetlerimizden olan Türk kahvesi faydalarıyla merak ediliyor. Hem kilo verdiren hem kalp dostu olan kahvenin yararlarını duyan şaşırıyor. Günde en az 3 fincan Türk kahvesi içerseniz metabolizmanız hızlanır ve hızlı kilo verirsiniz. Düzenli olarak tüketilen kahvenizi sade, orta ve şekerli olarak tercih edebilirsiniz. Diyetisyenlerin önerisi ise kahvenin şekersiz sade tercih edilmesidir. Peki Türk kahvesinin faydaları nelerdir? İşte Türk kahvesinin bilinmeyen mucizevi faydaları