canlı yayın
milliyetci-hareket-partisinin-kadro-ve-teskilat-yapisi-dinamik-disiplinli-dirayetli-dikkatli-donanimli-ve-her-seye-de-hazirliklidir

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır.

'KOVİD-19 hastalığının yol açtığı yüksek risk ve tehlikelerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir.

kadrosuz-usta-ogreticilere-mujde

Kadrosuz Usta Öğreticilere Müjde

Türkiye'de ilk korona virüs vakasının tespit edildiği 11 Mart 2020 tarihinden beri büyük bir sınav veriyor. Türkiye’nin süreci başından beri ciddiye alarak attığı adımlar tüm dünyanın takdirini topluyor. Bildiğimiz gibi korona virüsün yayılmasını önlemeye yönelik atılan en büyük adımlardan biride 16 Mart 2020 tarihi itibariyle 30 Nisana 2020 ye kadar eğitime ara verilmesi ve uzaktan eğitim modeliyle öğrencilerin eğitimlerine devam edilmesiydi.

yeni-malatyaspor-gokhan-tore-ve-mustafa-akbasi-kadro-disi-birakma-karari-aldi

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre ve Mustafa Akbaş'ı kadro dışı bırakma kararı aldı.

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre ve Mustafa Akbaş'ı kadro dışı bırakma kararı aldı.

ucretli-ogretmene-kadro-yok

ÜCRETLİ ÖĞRETMENE KADRO YOK

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ücretli öğretmenlerin kadro durumlarını sorduğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ücretli öğretmenlerin kadroya alınması ya da sözleşmeli olmasının olası olmadığını söyledi. Bakan Selçuk”16.12.2006 tarihli ve 26378 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 01.12.2006 tarihli ve 2006/11350 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9 uncu maddesin

agbaba-seker-fabrikalarindaki-gecici-isciler-kadroya-alinmali

Ağbaba 'Şeker Fabrikalarındaki Geçici İşçiler Kadroya Alınmalı'

HP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜRKŞEKER’e ait fabrikalarda 15-20 yıldır geçici olarak çalışan işçiler dururken,dışarıdan daimi işçi alımının ciddi sıkıntılar yaratacağını belirterek, mevcut işçilerin de kadrolu yapılmasını istedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Şeker Fabrikalarına İŞKUR üzerinden yapılacak daimi işçi alımında önceliğin fabrikalarda yıllardır emek veren işçilere verilmesi gerektiğini söyledi.

dsiye-500-surekli-kadro-acildi

DSİ’ye 500 sürekli kadro açıldı

DSİ Genel Müdürlüğüne 500 sürekli işçi alınacak. Ülke genelinde alınacak olan 500 sürekli işçiden 19’u Malatya’nın da aralarında bulunduğu Devlet Su İşleri (DSİ) 9. Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi

ak-parti-puturge-kadrosu-hazir

AK PARTİ PÜTÜRGE KADROSU HAZIR

Malatya’nın Pütürge ilçesi AK Parti kadrosu YEREL seçimlerde rekor kırmaya hazır. Halkın desteğini hep yanında hisseden Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ve AK Parti Pütürge İlçe Teşkilatı, Pütürge Belediye Meclis Üyeleri Listesi'ni belirledi.