canlı yayın
soylemez-karar-gozden-gecirilmeli

Söylemez; 'KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ'

Malatya EBS Şube Başkanı Hüseyin Söylemez; MEB diğer öğretmenler için gördüğü riski okul öncesi öğretmenleri için neden görmemektedir?

btp-lideri-huseyin-bas-dolar-fren-tutmayacak

BTP Lideri Hüseyin Baş: Dolar fren tutmayacak

Türkiye ekonomisindeki sorunların tek başına faiz artırarak ya da düşürerek çözülemeyeceğini kaydeden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Faiz artırmak gibi kararlar Dolar kurunu kısa vadede frenlese de uzun vadede isteneni veremeyecektir" dedi.

soylemez-aile-butunlugunu-koruyan-karar-verildi

Söylemez, Aile Bütünlüğünü Koruyan Karar Verildi

Eşi Kırıkkale’de görev yapan davacının Malatya Akçadağ ilçesinde görevine devam etmesi halinde aile bütünlüğünün bozulacağı açık olup, bu durumun davacı ve eşi için telafisi güç neden olacağı açıktır.

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

huseyin-bas-ayristirmayalim-birlestirelim

Hüseyin Baş: Ayrıştırmayalım, birleştirelim

BTP Lideri Hüseyin Baş,”Erol Mütercimler’e yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada,” Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir dil yerine, birleştirici, bütünleştirici bir dil kullanalım.”dedi. BTP Lideri Hüseyin Baş, “Dindar gençliği bitirdiniz. Bunu Erol Hoca’ya saldırarak örtemezsiniz.” diyerek Erol Mütercimler’i hedef alanlara “birlik-beraberliğimiz adına yapıcı bir dil kullanmak ülkemize fayda sağlayacaktır.”dedi Baş, “Biz ülke olarak vatana, bayrağa saldırı olmadığı sürece kardeşiz, biriz, beraberiz, bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugün Erol hocayı hedef alanlar, yarın farklı kişileri hedef alabilirler. Bize düşen görev bu tür oyunlara gelmemektir. Biz oyunların farkındayız ve birliğimiz - beraberliğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

huseyin-bas-cumhuriyetin-temelleri-haci-bektas-i-veli-derghinda-atilmistir

Hüseyin Baş: Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergâhında atılmıştır

Hüseyin Baş: Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergâhında atılmıştır Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın büyük halk ereni Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma törenleri nedeniyle yayınladığı mesajda,”Cumhuriyetin temelleri Hacı Bektaş-i Veli Dergahında atılmıştır. Hacı Bektâş-ı Veli'nin bizlere mirası olan düşüncelerinin tüm insanlığa hâkim olmasını ve anma merasiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; haziruna ve tüm milletimize huzur dolu günler diliyorum.”dedi.

huseyin-bas-ataturke-lanet-edenler-fatihe-ihanet-ediyorlar

Hüseyin Baş: Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar

Hüseyin Baş: Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar .Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş,' Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar'dedi.

btp-tokat-il-baskanligi-haber--huseyin-bastan-lozan-mesaji

BTP TOKAT İL BAŞKANLIĞI-Haber- Hüseyin Baş'tan Lozan mesajı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Lozan Barış Antlaşması'nın 97'inci yıldönümü münasebetiyle sosyal medya hesabından Türkiye haritalı bir görselle kutlama mesajı yayımladı

turkumuz-dunyayi-kardes-bilendir-gokleri-insanin-ortak-tarlasi-28-yillik-destan

TÜRKÜMÜZ DÜNYAYI KARDEŞ BİLENDİR GÖKLERİ İNSANIN ORTAK TARLASI 28 YILLIK DESTAN

EBS Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,Mehmet Akif İnan’ın “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/ Gökleri insanın ortak tarlası” dizelerinde idealize edilen söylemi eyleme geçiren programımız, ülke sınırlarının ötesinde evrensel bir ilgi ve heyecanla karşılık bulmuştur

ebs-akademi-aciliyor-

EBS AKADEMİ AÇILIYOR

Malatya E.B.S şube Başkanı Hüseyin Söylemez, “Sınav varsa eğitim ve Eğitim-Bir-Sen var, Eğitim-Bir-Sen varsa mutlaka başarı var” olduğunu belirtti.

duyarli-olmali-

DUYARLI OLMALI !

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1No'lu Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Hangi kurum ve kademede olursa olsun adaletsiz, haksız uygulamaların hesabının yetkili sendika ve yetkili siyasete sorulduğu gerçeğinden hareketle biz Memur-Sen- Eğitim-Bir-Sen olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz!!!!!

vali-barus-buyuk-huseyinbey-ve-kucuk-huseyinbey-mahalle-muhtarlarini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi İlçesi Büyük Hüseyinbey ve Küçük Hüseyinbey Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

soylemez-emegin-hakki-verilmeli

SÖYLEMEZ, "EMEĞİN HAKKI VERİLMELİ"

Malatya Memur Sen İL temsilcisi Hüseyin Söylemez yapmış olduğu basın açıklamasında; Hepinizin yakından takip ettiği ve bildiği gibi 5. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri,1 Ağustos günü gerçekleştirilen ilk oturumla başladığını belirtti

vali-barus-huseyin-dogan-dede-anma-torenine-katildi

Vali Baruş Hüseyin Doğan Dede Anma Törenine Katıldı

Alevi Dedesi merhum Hüseyin Doğan için Malatya’nın Kırlangıç Mahallesi’ndeki evinin ve yanı başındaki türbesinin bulunduğu alanda anma töreni düzenlendi.

huseyin-akbas-gures-turnuvasinda-sampiyon-turkiye

HÜSEYİN AKBAŞ GÜREŞ TURNUVASINDA ŞAMPİYON TÜRKİYE

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu’ nun ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası’nda 78 puan toplayan Türkiye, şampiyonluk ipini göğüsledi.