canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ak-parti-heyetinden-puturgeye-cikarma

AK Parti heyetinden Pütürge’ye çıkarma

Çalık konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında yola çıkan AK Parti’nin, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne 18 yıl boyunca iktidarını sürdürerek Türkiye'de değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olduğunu sözlerine ekledi.

ak-parti-heyetinden-puturgeye-cikarma

AK Parti heyetinden Pütürge’ye çıkarma

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’li Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke’nin İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlara tepki göstererek, “Maalesef CHP yalan siyasetini İzmir depreminde de sürdürdü. Bu siyaset anlayışı zavallılıktır” dedi.

ibb-mahalli-idareler-heyeti-baskan-comertoglunu-ziyaret-etti

İBB MAHALLİ İDARELER HEYETİ, BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı misafir etti. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı makamında ağırladı. İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na,

deva-partisi-malatya-il-kurucu-heyeti-yol-haritasini-acikladi

Deva Partisi Malatya İl Kurucu Heyeti yol haritasını açıkladı.

DEVA Partisi'nin Malatya teşkilatlanmasından sorumlu İl Kurucu Heyeti, gerçekleştirdikleri bir basın toplantısıyla basınla tanıştı ve süreçte takip edecekleri yol haritasını açıkladı.

genclik-ve-spor-bakan-yardimcisi-ihsan-selim-baydas-ve-beraberindeki-heyeti-kabul-eden-baskan-gurkan

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyeti kabul eden Başkan Gürkan,

SAYIN BAKANIMIZIN MALATYA’YA ÖZEL BİR İLGİ VE ALAKASI VAR Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Aydın Baruş ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik etti. Gençlik ve Spor Bakanımızın Malatya’mız için çok güzle müjdeleri olacak Misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Malatya’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

mhp-heyetinden-sendika-ziyareti

MHP Heyetinden Sendika ziyareti

ürkiye Kamu-Sen sendikasına bağlı ,Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şubesini, MHP Millet Vekili Mehmet Celal FENDOĞLU ile birlikte MHP İl Başkanı Mesut SAMANLI ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İLHAN ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram IŞIK ve Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Çetin TÜRKYILMAZ, Türk Tarım Orman Sen Malatya Şube Başkanı Cumali SEVİM, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp GÖNÜLTAŞ ziyaret ettiler.

malatya-heyetinden-4-bakana-ziyaret

Malatya Heyetinden 4 bakana ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve belediye başkanları 4 bakanı ziyaret ederek, deprem sonrası yaraların sarılmasına ilişkin çalışma ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

chp-heyeti-deprem-bolgesinde

CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Van’ın Başkale ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İran depremi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

mhp-heyeti-doganyol-ve-puturgede-incelemelerde-bulundu

MHP Heyeti Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu

MHP heyeti, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı.

cekul-vakfindan-gelen-heyet-arapgirde-incelemelerde-bulundu

ÇEKÜL VAKFINDAN GELEN HEYET ARAPGİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarihi Kentler Birliğinin desteğiyle ÇEKÜL Vakfı tarafından yürütülen Yaşayan Kırsal Miras Programı 2019 yılında başladı. Program kapsamında Mayıs ayının ilk haftası Malatya’da Hekimhan Basak, Malatya Onar ile Erzincan Ocak, Apçağa ve Sırakonaklar köyleri ziyaret edildi.