AKP
AKP
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

ilcemizin-her-noktasina-ulasimi-kolaylastiriyoruz

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuzun merkezinden en ücra noktasına kadar ulaşım ağını daha akıcı ve düzgün hale getirmek adına dağ tepe demeden yeni imar yollarını açma, yol yenileme, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimlerimize ağırlık veriyoruz.” dedi.

pandemi-salginina-karsi-her-turlu-onlemi-aliyoruz

“Pandemi Salgınına Karşı Her Türlü Önlemi Alıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek adına başlattığı ‘7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda Denetim’ faaliyetleri gereği, Yeşilyurt’un farklı bölgelerindeki işyerlerini ziyaret ederek, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları hakkında uyarılarda bulundu.