AKP
AKP
vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

hekimhanda-kinali-keklik-salimi-yapildi

Hekimhan’da Kınalı Keklik Salımı Yapıldı

Hekimhan’da Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Hasançelebi bölgesinde 500 adet kınalı keklik salımı gerçekleştirildi.

baskan-gurkan-hekimhanda-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN HEKİMHAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk ilçe gezisini Hekimhan’a yaptı. Hekimhan Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ile Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı da ziyaret etti.

vali-aydin-barus-hekimhanda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Hekimhan ilçesi Öğretmenevi Toplantı Salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

marasali-hekimhanda-onemli-mesajlar-verdi

MARASALI HEKİMHAN’DA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

“MALATYA İÇİN ANA HEDEFİMİZ EKONOMİK KALKINMAYI SAĞLAMAKTIR” Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı seçim çalışmaları kapsamında Malatya’nın Hekimhan ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Marasalı, Türkiye’de kötü gidişatın devam ettiğini söyledi. Marasalı, Malatya için ana hedeflerinin ekonomik kalkınmayı sağlamak olduğunu söyledi.

avsar-hekimhanda-degisen-bir-sey-yok

Avşar, ‘Hekimhan’da Değişen Bir Şey Yok’

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , Hekimhanlı hemşehrileri ile bir araya gelerek, Hekimhan’ın yıllardır aynı Hekimhan olduğuna dikkat çekti.

cumhur-ittifaki-hekimhan-secim-burosunun-acilisi-yapildi--baskan-gurkana-hekimhanda-yogun-ilgi-gosterildi

Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı BAŞKAN GÜRKAN’A HEKİMHAN’DA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile birlikte Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, Hekimhan ilçesinin sorunlarını bildiğini belirterek, “Memleketimizin her tarafı bizim için değerlidir. Bütün hizmetleri götürmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.