canlı yayın
vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

il-milli-egitim-muduru-battal-kanbay-arguvan-ve-hekimhan-ilcelerinde-incelemelerde-bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Arguvan ve Hekimhan İlçelerinde İncelemelerde Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Arguvan ve Hekimhan İlçelerini ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, incelemelerde bulunmak ve ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenler ile istişarede bulunmak üzere ilk önce Arguvan ilçesini ertesi gün ise Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

gencler-hekimhan-ve-yazihan-vatandaslarina-maske-dagitti

Gençler Hekimhan ve Yazıhan Vatandaşlarına Maske Dağıttı

Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’nın Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

iyi-partiden-hekimhana-ziyaret

İyi Parti'den Hekimhan'a ziyaret

Yİ PARTİ İl yönetimi bazı davet ve programlar için bugün Hekimhan'ı ziyaret etti. İYİ PARTİ'nin teşkilatlardan sorumlu İl başkan yardımcısı Yılmaz Keleş ve beraberindeki parti yöneticileri önce İYİ PARTİ Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.Bu ziyarette ilçe başkanı Ali Rıza Çoban ve belediye meclis üyesi Melda Pektaş hazır bulundular.Burada ilçedeki sorunlar ve Parti'nin Hekimhan'daki çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

hekimhan-sanayi-sitesi-asfalta-kavustu

HEKİMHAN SANAYİ SİTESİ ASFALTA KAVUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan İlçesine yapılan hizmetler ve çalışmaların son durumlarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, uzak yakın demeden Malatya’nın her noktasını belli bir standarda taşıyacaklarını söyledi.

mhp-hekimhan-ekici-ile-devam

MHP Hekimhan Ekici ile devam

'İstiklâl için birlik, İstikbal için dirlik'' şiarıyla başlayan MHP ilçe kongreleri devam ediyor.

keskin-oyakin-hekimhan-projesi-yerli-otomobil-kadar-onemli-milli-bir-projedir

Keskin: “OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir. Bu nedenle bir 12 yılın daha geçmemesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bölgemiz içinde kalkınma hamlesi olacak projenin daha hızlı başlatılması için özel desteğini bekliyoruz” dedi.

buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkandan-hekimhan-ilcesine-ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan Hekimhan ilçesine ziyaret

GÜRKAN: MALATYA’NIN HER NOKTASINDA YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ X- Malatya’nın bu birlik ve beraberliği Türkiye’ye örnek olacak. Bizlere bu fotoğrafı yaşatan Hekimhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu fotoğrafı özlemişiz. Bu fotoğrafın oluşması için hizmeti adil ve adaletli bir şekilde sunmayı dün gerçekleştirdik, bugün devam ediyoruz ve yarında aynı anlayışla devam edeceğiz.

hekimhanda-yasak-av-yapan-8-kisiye-ceza

Hekimhan'da yasak av yapan 8 kişiye ceza

Dün gece Hekimhan jandarma komutanlığınca av yasağı sebebiyle 8 kişiye ceza kesildi.

hekimhan-kaymakamligi-yazi-isleri-muduru-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti

Hekimhan Kaymakamlığı yazı İşleri Müdürü trafik kazasında hayatını kaybetti

Hekimhan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bülent Kayar, trafik kazasında hayatını kaybetti.

hekimhanlilardan-yetkililere-sitem

Hekimhanlılar’dan Yetkililere Sitem

2015 yılında meydana gelen depremde, Malatya’nın bir çok ilçelerinde zarar meydana gelmiş, ama yetkilierin hazar tesbiti yaptıktan sonra ilçeye bir daha uğramadığı köylüler tarafından açıklandı.

vali-barus-hekimhan-puturge-karayollari-bakimevlerini-ziyaret-etti

Vali Baruş Hekimhan-Pütürge Karayolları Bakımevlerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, özellikle yüksek kesimlere yağan kar yağışının yaşandığı şu günlerde özellikle ilçelerimiz ve köylerimizin yollarının kapanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin en aza indirilmesi amacıyla karayolları bakım evlerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

fendoglu-hekimhana-doglagaz-getirilmesi-talebini-iletip-enerji-bakanindan-soz-istedi

FENDOĞLU HEKİMHAN’A DOĞLAGAZ GETİRİLMESİ TALEBİNİ İLETİP ENERJİ BAKANINDAN SÖZ İSTEDİ”

MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) - Teşekkürler Başkan. Sorum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza. Kendileri 2019 Ocak ayında Malatya'yı ziyaretlerinde "Darende'ye doğal gazı getireceğiz." demişlerdi ki geldi; buradan kendilerine teşekkür ediyorum ben. Yine aynı şekilde, 1,7 milyar ton maden cevheriyle zengin yatakları olan Hekimhan ilçemizin de -ki bu ilçemize de doğal gaz boru hattı 13 kilometre uzaklıkta- doğal gaz talebi vardır. Bu sözü buradan alabilir miyiz Sayın Bakanım? Teşekkür ederim. CEVAP BAŞKAN - Şimdi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez'e söz veriyorum. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ - Teşekkür ederim Sayın Başkan. Malatya'yla alakalı olarak "Hekimhan'a ne zaman doğal gaz gelecek." dendi. Şunu ifade edeyim: Tabii, bu sadece Hekimhan'ın talebi değil, birçok ilçemizden bu tip talepler geliyor -konuşmamda da ifade ettim- 540 yerleşim birimine ulaştık. Hekimhan gibi birçok yerimiz var, onlara çalışıyoruz. Yalnız, şunu söylememde fayda var: Ekonomik ve teknik koşulları uygun olan her yere gazı götüreceğiz. Şu an itibarıyla nüfusumuzun yüzde 80'i doğal gaz şebekesine erişebilir durumda. 15 milyon hane doğal gaz kullanıyor, fiilen kullanıcı sayısına baktığımızda da 50 küsur milyon civarında. Talep geliyor zaman zaman, hatta "Sayın Bakanım, bizim köyümüze ne zaman gelecek?" dendi. Burada ithal bir kaynak kullanıyoruz. Elbette, şehirlerimizin hava kalitesini ve konforunu yakından etkilediğinin farkındayız, bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ancak özel şirketler eliyle bu dağıtım faaliyeti yapıldığı için işin ekonomik ve teknik şartlarının da uygun olması gerekiyor. Hekimhan'a da bu gözle bakacağız.

hekimhan-ozlenen-hizmetlere-kavusuyor

Hekimhan Özlenen Hizmetlere Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Malatya’nın bütün ilçelerinde ve kırsal bölgelerinde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hekimhan’ın ulaşım sorunlarını çözüyor

hekimhanda-kinali-keklik-salimi-yapildi

Hekimhan’da Kınalı Keklik Salımı Yapıldı

Hekimhan’da Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Hasançelebi bölgesinde 500 adet kınalı keklik salımı gerçekleştirildi.

mhpden-hekimhana-cikarma

MHP’DEN HEKİMHANA ÇIKARMA…

MHP HEYETİ HEKİMHAN’DA… MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve İl yönetim kurulu üyeleri Hekimhan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

maski-genel-muduru--karatastan-hekimhana-ziyaret

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ KARATAŞ’TAN HEKİMHAN’A ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda mahalle ziyaretlerine başladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Hekimhan ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

baskan-gurkan-hekimhanda-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN HEKİMHAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk ilçe gezisini Hekimhan’a yaptı. Hekimhan Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ile Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı da ziyaret etti.

vali-aydin-barus-hekimhanda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Hekimhan ilçesi Öğretmenevi Toplantı Salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.