AKP
AKP
hayirsever-is-adami-sabri-gunata-ile-24-derslikli-okul-protokolu-imzalandi

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata ile 24 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Malatya Valiliği ile hayırsever arasında Malatya İli, Yeşilyurt İlçesinde tamamı yapılarak hibe edilecek olan, 24 derslik, Anadolu Lisesi İnşaatına ilişkin protokol düzenlendi.

100-yilda-100-hayirsever-kampanyasina-destekler-artiyor

100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destekler artıyor…

Hayırseverlerin eğitime destek atağı sürüyor… Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destekler sürüyor. Hayırda yarışan şehir Gaziantep’e üç yeni eğitim yuvası daha kazandırılıyor.

gaziantep-hayirseverleri-ile-ornek-teskil-etmeye-devam-ediyor

Gaziantep Hayırseverleri ile Örnek Teşkil Etmeye Devam Ediyor…

Gaziantep, pek çok alanda yapılan kamusal yatırımların yanı sıra hayırsever destekleri ile kente kazandırılan yatırımlar noktasında da örnek teşkil ediyor.

baskan-cinar-hayirseverlerin-yardimlarini-ihtiyac-sahibi-vatandaslara-ulastirdi

BAŞKAN ÇINAR, HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRDI

“Emanetlerinizi Sahiplerine Ulaştırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayırsever vatandaşların Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısına yaptıkları bağışlarla bir araya getirilen yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi eliyle teslim etti. Başkan Çınar, koronavirüs salgınından dolayı yaşanılan zor ve sıkıntılı dönemde taşın altına elini koyarak duyarlı bir yaklaşım sergileyen hayırseverlere teşekkürlerini gönderdi.

devlet-universite-hayirsever-isbirliginde-ornek-sehir-gaziantep

DEVLET-ÜNİVERSİTE-HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDE ÖRNEK ŞEHİR GAZİANTEP

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bugün imzalanan iki ayrı protokol ile bir yandan engelli bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi amaçlanırken diğer taraftan hayırsever bağışı ile Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin Fizik Tedavi Cihazı ve Malzemesi temini sağlanarak devlet, üniversite, hayırsever işbirliğinin en güzel örneği sergileniyor.

hayirseverlerimizin-egitime-destegi-devam-ediyor

Hayırseverlerimizin eğitime desteği devam ediyor.

Gaziantep Nizip ilçesinde 24 derslikle ilkokula “Emel Eyyup Fındık” isminin verilmesi ile ilgili eğitim protokolü Valilik makamında imzalandı.