AKP
AKP
vali-barus-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-meydana-gelen-yangin-ile-ilgili-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Meydana Gelen Yangın İle İlgili İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen yangın ile ilgili yetkililerden bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

-sehir-hastaneleri-hasta-ediyor

ŞEHİR HASTANELERİ HASTA EDİYOR

Şu an gelişmiş ekonomileri olan batılı ülkelerin hiçbirisinde bizde olduğu gibi şehir hastaneleri denilen bir model göremezseniz.

eski-asker-hastanesi-yikilip-adliye-sarayi-yapilacak

Eski Asker Hastanesi yıkılıp Adliye Sarayı yapılacak

BÜYÜKŞEHİR’İN İHALESİNE YOĞUN İLGİ Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşiltepe’deki eski Asker Hastanesinin yıkım ihalesi düzenlendi. Yoğun ilgi gören ihaleye il içi ve dışından 66 firma katıldı

mtu-tip-icin-malatya-egitim-ve-arastirma-hastanesi-protokolu-imzalandi

MTÜ Tıp için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi protokolü imzalandı

Sağlık Bakanlığı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından birlikte kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

battalgazi-devlet-hastanesinin-2021-yilinda-hizmete-acilmasi-hedefleniyo

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ’NİN 2021 YILINDA HİZMETE AÇILMASI HEDEFLENİYO

BAŞKAN GÜDER, “HASTANE BÖLGESİNDEKİ ESNAFLARI MAĞDUR ETMEYİZ” Eski Devlet Hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde hastanenin girişi için ortaya atılan iddiaların da asılsız olduğuna vurgu yaptı.

mhpli-cerrahtan-sehir-hastanesinin-yerine-tepki

MHP’li Cerrah’tan Şehir Hastanesi’nin Yerine Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın Rize Şehir Hastanesinin yat limanında deniz dolgusu üzerinde yapılacağını açıklaması üzerine başlayan tepkiler devam ediyor.

malatya-egitim-ve-arastirma-hastanesinden-sevindirici-bir-haber-daha

Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Sevindirici Bir Haber Daha

64 yaşındaki hastamız, Kovid-19 tanısı ile hastanemize yattı. Takiplerinde hastanın genel durumu bozulması üzerine Yoğun Bakım Servisimize alındı, buradaki takipleri esnasında solunumu duran ve genel durumu bozulan hastamız, solunum cihazına bağlandı.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

hastane-olarak-tedbirimizi-aldik

“Hastane Olarak Tedbirimizi Aldık”

Malatya Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, Sağlık Bakanlığı’ndan korona virüs genelgesi kapsamında özel ve vakıf hastanelerinin pandemi hastanesi ilan edilmesine ilişkin, “Bu zorlu ve sıkıntılı süreçte devletin ve tüm Türkiye’deki hastaların yükünü alma adına elimizi taşın altına koymalıyız, koyuyoruz. Biz yine özel hastaneyiz ama bu süreçte bu yükü hep birlikte taşımamız gerekiyor. Bu, devletimizin isabetli bir kararı” dedi.

malatya-egitim-arastirma-hastanesinde-neler-oluyor

Malatya Eğitim Araştırma Hastanesinde Neler oluyor

Bundan 2 ay öncesi gelen bir ihbar üzerine, gerekli araştırmaları yapan Malatya Cadde haber merkezi, yönetici vasfındaki şahısların alt kademede zor şartlarda çalışan personeli tehditleri ulaştı.

-kuluncak-ilce-entegre-devlet-hastanesi-acildi

KULUNCAK İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANESİ AÇILDI

26 Ara 2019 Per 16:35 tarihinde KULUNCAK BELEDİYESİ şunu yazdı: Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında; Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamış, istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış şair ve ilim adamlarının da büyük bir katkısı vardır.

egitim-arastirma-hastanesine-100-hasta-basvurdu

Eğitim Araştırma Hastanesine 100 Hasta Başvurdu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Prof. Dr. Erdal AKTÜRK’ün açıklaması: Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, acil servisine deprem ile ilgili yaklaşık olarak 100 civarında hasta başvurdu

vali-barus-kaza-yapan-il-goc-personelini-hastanede-ziyaret-etti

Vali Baruş Kaza Yapan İl Göç Personelini Hastanede Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 12 Ocak günü görev dönüşü Doğanşehir yolunda kaza yaparak hastaneye kaldırılan İl Göç İdaresi Personelleri Kadir Bakırcı ve Selçuk Ürkmez’i tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Hastanesinde ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Ali Beytur ve doktorlardan durumları hakkında bilgiler aldı.

malatya-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-afet-ve-acil-durum-tatbikati-yapildi

Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde ‘Afet Ve Acil Durum Tatbikatı’ Yapıldı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince KBRN, Doğal Afetler, Hasta Tahliyesi, Kırmız Kod ve Yangın Tedbirleri tatbikatı yapılmıştır. Hastane yangınla mücadele ekiplerinde görevli personel ile diğer personelin yangından korunma ve yangın söndürülmesi, deprem öncesi ve deprem sonrası korunma eğitimlerinin verilerek hasta ve yaralıların tahliyesinin sağlanması ve binalarımızdaki yangın söndürme cihaz, araç ve gereçlerinin nasıl kullanılacağı konularında bilgi ve becerileri artırılmıştır.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

vali-barus-insaati-devam-etmekte-olan-kadin-dogum-ve-cocuk-hastanesinde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş İnşaatı Devam Etmekte Olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

İlimizde yapımı devam eden 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Baruş, hastanenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat verdi.