AKP
AKP
ayni-anda-5-hastaya-karaciger-nakil-operasyonu-basariyla-tamamlandi

Aynı Anda 5 Hastaya Karaciğer Nakil Operasyonu Başarıyla Tamamlandı

Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinden, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için eş zamanlı organize edilen 5 karaciğer naklinin başarıyla tamamlandığı bildirildi. Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde 10 ayrı odada 36'sı cerrah 100'ün üzerinde personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlar yaklaşık 13 saat sürdü. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Karaciğer Nakli Enstitüsü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, ameliyatların başarıyla tamamlandığını belirtti.

egitim-ve-arastirma-hastahanesinden-bir-yenilik-daha

Eğitim Ve Araştırma Hastahanesi’nden Bir yenilik Daha..

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastahanesinden bir ilk daha.Eğitim Araştırma hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama poliklinik servisi hastalarını beklemekte. Eğitim Araştırma Hastahanesinden Dr. Feyzi Doğru tarafından verilen bilgiler ise şöyle;

battalgazi-devlet-hastanesine-odenek

Battalgazi Devlet Hastanesine ödenek

Battalgazi Devlet Hastanesine ödenek AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, iki yıl içerisinde tamamlanacak 300 yatak kapasiteli Battalgazi Devlet Hastanesine bu yıl için ilk etapta 10 milyon lira ödenek ayrıldığını, ancak ek ödenek konusunda da girişimlerin sürdüğünü söyledi.

hasta-kabulune-basliyor

HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

İSPENDERE İÇMELERİ GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP MERKEZİ YAKINDA HASTA KABULÜNE BAŞLIYO

calik-battalgazi-devlet-hastanesinin-temelini-20-martta-atiyoruz

Çalık, “Battalgazi Devlet Hastanesi’nin temelini 20 Mart’ta atıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Parti söz verdimi yapar, Battalgazi Devlet Hastanemizin inşaatının temelini 20 Mart Çarşamba günü atıyoruz. Malatya’mız için hayırlı olsun” dedi.

doktorun-eczanesi

DOKTORUN ECZANESİ

HASTA, DOKTORUN İSTEDİĞİ ECZANEDEN İLACINI ALMAK ZORUNDA BIRAKILIYOR

hastanelerimizde-neler-oluyor

HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR?

BAKIŞ GAZETESİNDEN ŞOK ARAŞTIRMA DOSYALARI. HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR...Hekim hatalarından dolayı ölmemesi gereken insanların ölüyor mu? Sakat kalmaması gereken kişiler sakat mı kalıyor?