AKP
AKP
chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-10-kasim-mesaji

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu’dan 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucu-sivas-katliami-insanlik-sucudur-ve-bu-suc-tarihimizdeki-kara-bir-lekedir-dedi

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu “Sivas katliamı insanlık suçudur ve bu suç tarihimizdeki kara bir lekedir” dedi.

2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli katliamın 27. Yılında hayatını kaybedenleri yaptığı yazılı açıklama ile anan Sucu, 2 Temmuz katliamında şair, yazar, sanatçı, 33 aydının ve 2 otel çalışanının yakılarak yitirmenin acısını 27 yıldır toplum olarak yaşadıklarını ifade etti. Sucu açıklamalarına, şöyle devam etti:

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Koronavirüs, Önce İşçi Ve Emekçileri Vurdu. CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Tüm emekçilerin, haklarını eşitçe ve adalet içinde alabildiği bir dünyanın hayalini kurmaya ve bu bilinç ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sucu, “Tüm dünyanı etkisi altına alan koronavirüs salgını bile ilk önce işçi ve emekçileri vurdu. Milyonlarca işçi ve emekçi koronavirüs salgını bahane edilerek işten atıldı ya da ücretsiz izine gönderildi” ifadelerini kullandı.

chp-il-baskani-hayri-sucudan-ramazan-ayi-mesaji

CHP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu yayınladığı mesajla Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yaptı.

hayri-sucu-sokaga-cikma-ve-karantina-ihtiyaci-oldugu-aciktir

HAYRİ SUCU, “SOKAĞA ÇIKMA VE KARANTİNA İHTİYACI OLDUĞU AÇIKTIR

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri sucu, Çin'den dünyaya yayılan ve küresel salgın ilan edilen yeni tip Korona virüs İle (Covid-19) mücadele süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sucu, “Geniş, yaygın ve etkin bir sokağa çıkma ve karantina ihtiyacı olduğu açıktır. Bu sorun vatandaşları kaderlerine terk ederek çözülemez" dedi.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan--8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Sucu yaptığı yazılı açıklamada, Toplumun yarısını oluşturan kadınların yok sayarak ve onları toplumsal, siyasal ve çalışma yaşamının içerisine almadan, kalkınmanın sağlanmasının ve demokrasinin kurulması mümkün olmadığını söyledi