AKP
AKP
baskan-dagdan-malatya-gundem-ozel-gazetesine-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinden bulundu. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ve Anadolu Basın Birliği Genel Merkezimizin Onur Konuğu üyesi de olan Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan her zaman bizimle beraber olmuş bize yol arkadaşı olmuştur.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

baskan-guderden-kacmaza-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN KAÇMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

ceylan-yeni-egitim-ogretim-yili-hayirli-olsun

Ceylan, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

TOKAT EBS Şube Başkanı Şaban Ceylan,Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah. Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

avsar-hayirli-ve-bereketli-kurban-bayramlari-dilegiyle

Avşar: Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle

MHP Malatya Önceki İl Başkanı R.Bülent Avşar Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Avşar mesajında şu ifadelere yer verd

baskan-guderden-sgk-il-mudurlugune-atanan-kutluya-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Tekin Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Osman Güder, “Malatyalı bir hemşerimizin Malatya İl Müdürlüğünde görev alması, daha öncesinde burada görev alması, esnafı tanıması Malatya’mız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

106-is-makinasi-ve-arac-malatyaya-hayirli-olsun

106 iş makinası ve araç Malatya’ya hayırlı olsun

GÜRKAN: MALATYA TARİHİNİN EN KÖKLÜ DEĞİŞİMİNİ BAŞLATTIK X – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: 63 milyon 700 bin liralık araç ve iş makinasını Büyükşehir Belediyemiz, İller Bankası iş birliğiyle Malatya’ya kazandırdık. 47 araç teslim edildi. 59 aracımızı da yakın zamanda teslim edeceğiz. Lafla gönül belediyeciliği yapılmıyor.

guzel-bir-yatirim-malatyamiza-hayirli-olsun

GÜZEL BİR YATIRIM MALATYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay’a devredilen Vagon Onarım Fabrikası alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.