canlı yayın
tarihi-yesilyurt-konaklari-ve-44-yil-hatir-kahve-konagi-tarihi-kentler-birligi-basari-odulune-layik-goruldu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BAŞARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“Çırmıhtı’mızın Zengin Tarihini Ödüllü Yatırımlarla Dünyaya Yansıtıyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projesi çatısı altında Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak adına sürdürdüğü ‘Restorasyon ve Dönüşüm’ projeleri ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

milletvekili-khtali-butik-otel-kent-bellegi-muzesi-ve-44-yil-hatir-kahve-konagini-inceledi

MİLLETVEKİLİ KÂHTALI, BUTİK OTEL, KENT BELLEĞİ MÜZESİ VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

44-yil-hatir-kahve-konaginda-kahve-kulturunu-yansitan-500-farkli-obje-sergilenecek

44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI’NDA KAHVE KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN 500 FARKLI OBJE SERGİLENECEK

“Kahve Kültürünü Özel Bir Projeyle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Medeniyetimizde farklı bir yere sahip olan, günlük yaşamın ve sosyal hayatın bir değerli bir parçası kahve kültürünü yansıtan 500 farklı objenin yer aldığı 44 Yıl Hatır Kahve Konağımız, geleneksel desenlerden oluşan iç ve dış mimari yapısı ve dinlenme alanlarıyla Yeşilyurt’umuzun tarihsel kimliğine güçlü değerler katacaktır.” dedi.

adil-gevrek-guilherme-transferinde-hatiri-sayilir-kisiler-araya-girince

Adil Gevrek: Guilherme transferinde hatırı sayılır kişiler araya girince…

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği toplantısının çıkışında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un Guilherme transferine de değinen Adil Gevrek, ”Transfer 40 bin Euro değil, 500 bin Euro’ya gerçekleşti. Araya hatrı sayılır insanlar girince müsaade ettik” ifadelerini kullandı. İşte Adil Gevrek’in yaptığı açıklamalardan satır başları:

15-temmuz-sehitleri-anisina-15-temmuz-hatira-ormanina-fidan-dikild

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLD

15 Temmuz Şehitleri anısına Fatlı Köprüsü mevki Reşadiye yolu üzerinde bulunan 15 Temmuz Hatıra Ormanında Orman İşletme Müdürlüğü ve TEMA Temsilciliği tarafından Fidan dikimi programı gerçekleştirildi.