AKP
AKP
baskan-cengiz--hasar-goren-yollarimizin-bakim-ve-onarim-calismasini-tamamladik

Başkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık.

aşkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık. Hemşehrilerimize daha iyi ulaşım imkanı sunabilmek için yeni yollar yapılıyoruz.

depremde-hasar-goren-binalarin-yikim-ihalesi-gerceklestirildi

Depremde Hasar Gören Binaların Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesini gerçekleştirdi. 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonrasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören 20 bin metrekare alana sahip üç ayrı yıkım ihalesi gerçekleştirildi.

guder-malatyamizda-hasarli-yapi-sayisi-15-bine-yaklasiyor

Güder: ‘Malatyamızda Hasarlı Yapı Sayısı 15 Bine Yaklaşıyor’

Deprem sonrasında büyük hasar gören Battalgazi bölgesindeki Eskimalatya’ya yetkililerin ziyaretleri devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı Eskimalatya bölgesinde vatandaşla bir araya gelerek, hasar gören binaları inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Deprem sonrasında 3 binin üzerindeki dilekçeye cevap verilerek hasar tespitlerinin yapıldığını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizde şuan kerpiç binalar ile birlikte toplamda 240’a yakın yıkık binamız var. Tek katlı binalarımız dahil olmak üzere 30 tane binamız mühürlendi” diye konuştu.

vali-barus-ve-baskan-gurkan-depremde-hasar-goren-yerleri-gezdiler

Vali Baruş ve Başkan Gürkan depremde hasar gören yerleri gezdiler

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA EN ÜST SEVİYEDE Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da hissedilen 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için tüm imkânlar seferber ediliyor.

yesilyurtta-depremde-hasar-goren-binalarda-incelemeler-baslatildi

YEŞİLYURT’TA DEPREMDE HASAR GÖREN BİNALARDA İNCELEMELER BAŞLATILDI

“Vatandaşlarımızın Can ve Mal Güvenliği İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6.8 şiddetindeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelindeki evler ve işyerlerinde hasar tespit çalışmalarına başladıklarını söyledi.

baskan-guder-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜDER, DEPREMDEN HASAR GÖREN DOĞANYOL VE PÜTÜRGE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.

baskan-avsar-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

Başkan Avşar, Depremden Hasar Gören Doğanyol Ve Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hasar tespit çalışmaları devam ederken MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti