AKP
AKP
yesilyurtta-avrupa-hareketlilik-haftasi-kapsaminda-bisiklet-korteji-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA BİSİKLET KORTEJİ DÜZENLENDİ

“Hareketli Bir Yaşama Sahip Olalım Ve Spor Yapalım” Her yıl 16 ile 22 Eylül arasında kutlanıp, bu yıl ki teması ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareket’ olan Avrupa Hareketlilik Haftasına üye olan Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubunun ortaklaşa düzenlediği ‘Bisiklet Korteji’ etkinliğine katılan 50 bisikletçi, sağlıklı bir hayat için pedal çevirdi.

milliyetci-hareket-partisi--malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

milliyetci-hareket-partisinden-ilce-kongreleri-devam-ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İlçe Kongreleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Arguvan ve Arapgir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde ’de Hekimhan, Kuluncak ilçeleriyle başlayıp Arguvan ve Arapgir ilçe teşkilatlarının Kongreleri ile devam ediyor.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

milliyetci-hareket-partisinin-kadro-ve-teskilat-yapisi-dinamik-disiplinli-dirayetli-dikkatli-donanimli-ve-her-seye-de-hazirliklidir

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır.

'KOVİD-19 hastalığının yol açtığı yüksek risk ve tehlikelerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir.

dirilis-hareketinden-bin-bes-yuz-aileye-gida-yardim

Diriliş Hareketi’nden Bin Beş yüz Aileye Gıda Yardım

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği , Malatya’da bin Beşyüz aileye gıda yardımında bulunacak. Genel başkan Mehmet Zafer , ilk etapta Bin Beşyüz aileye gıda yardımının dağıtılacağını ve bayrama kadar bu sayının Beş Bini bulacağını söyledi.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili--mehmet-fendoglu-anneler-gunu-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizi hatırladığımız, unutulmaz duyguların yaşandığı önemli bir gün içerisindeyiz.

mhpmilliyetci-hareket-partisimalatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-merhum-basbugumuz-alpaslan-turkesin-olumunun-23ncu-vefat-yil-donumunde-bir-mesaj-yayinladi

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ölümünün 23’ncü Vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı.

bankalar-harekete-gecti-kredi-odemelerini-erteledi

Bankalar harekete geçti! Kredi ödemelerini erteledi

Koronavirüs salgının Türkiye gelmesinden sonra ve alınan önlemlerin ardından vatandaşlar yaşanacak ekonomik sıkıntıları da düşünmeye başladı. Çoğu vatandaş "krediler ertelenecek mi?" sorusunun cevabını merak ediyordu. Devlet bir dizi önlem alırken bankalarda ekonomik önlem paketlerini duyurmaya başladı.

virusu-3-saniyede-yok-ediyor-turkiye-harekete-gecti

Virüsü 3 saniyede yok ediyor! Türkiye harekete geçti

Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, Türkiye'ye bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüse karşı geliştirdikleri "Türk Işın Tedavi Sistemi" için Sağlık Bakanlığı'na klinik araştırma başvurusunda bulunduklarını açıkladı. Dinç, açıklamasında, Türk Işın Tedavisi'nin 3 saniyede virüsleri yok ettiğini belirtmişti.

baskan-samanli-ulkucu-hareket-bir-sehitler-kervanidir

Başkan Samanlı: Ülkücü hareket bir şehitler kervanıdır.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Samanlı mesajında; Son Ülkücü Şehidimiz; Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Şehadeti'nin Yıldönümü Vesilesiyle MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Basın Açıklaması.