canlı yayın
chpli-durmaz-elektrik-kayip-kacaklari-halktan-kesilmeye-devam-edecek

CHP’Lİ Durmaz; Elektrik Kayıp Kaçakları Halktan Kesilmeye Devam Edecek!

CHP Tokat Milletvekili SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU Üyesi Kadim Durmaz, Sanayi Komisyonunda görüşmeleri tamamlanan Elektrik Piyasası Kanunu hakkında konuştu. Elektrik şirketlerine ve maden şirketlerine büyük kolaylıklar tanıyan teklif önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.

halkin-sagligi-ile-oynanmasina-musaade-etmeyin

HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNANMASINA MÜSAADE ETMEYİN.

BALIK VE TAVUK BAŞTA OLMAK ÜZERE ANTİBİYOTİK UYGULAMASINI SIKI DENETLEYİN Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Türkiye`de son 25 yıl içinde artan tavuk üretimi ile son 20 yılda Kültür balığı diye üretilen balıklarında olduğunu görüyoruz

halkin-ekmegi-ile-oynamayin-zam-fakir-halkin-kaderimi

HALKIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN. “ZAM” FAKİR HALKIN KADERİ’Mİ?!

evre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Yine gündem ekmek ve zam... Ekmek bu milletin, özellikle fakir ve dar gelirli halkın son yıllarda tek gıda maddesi haline gelmiştir. Fakir ve dar gelirli halkımız artık taze ekmeği alamadığı için Fırınlardan bir gün sonra bayat ekmekleri alıyor ve onları şekerli suya banarak, yâda çaya banarak karnını doyurur hale gledi. Ülkenin her yerinde Ekmeğin değişik fiyatlar ile halka sunulması şaşırtıcı ve üzücüdür. Ayrıca gramajlarının farklı olması, içindeki katkı maddelerinin farklı olması ise ayrı bir durum olarak endişe vericidir. Yıllardır ekmek üzerinde oynanan oyun hiç değişmiyor. Bu hususta denetim yetkisi Tarım Bakanlığına ait. Ancak geçmişte bazı yönetmelikler çıktı ve bu yönetmelikler neticesi Fırıncılar odasına ve federasyonuna Tüketicinin hak ve hukuku gözetilmeksizin geniş yetkiler verildi, tanındı. Fırıncıları ve üreticilere verilen bu yetkilerin ve hakların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz. ZAM bu milletin kaderi haline geldi. Yerli yersiz her şeye zam gelmesi insanları bıktırdı. Ucuz, sıhhi, gramajından çalınmayan ekmeği bu millete yedirmek devletin asli görevidir” dedi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

malatya-buyuksehir-belediyesi-arabada-turk-halk-muzigi-konseri-duzenleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Arabada Türk Halk Müziği konseri düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00’de ‘Arabada Türk Halk Müziği’ konseri düzenleniyor.

cumhuriyet-halk-partisi-olarak-100-yildir-onemli-bir-mucadele-veriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz”

Kiraz; Ulusal eğemenlik ve çocuk bayramının 100.yılını büyük bir heyecanla kutlarken, 23 Nisan'ı çocuklarımız adına barışa adıyoruz. Dedi.. "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve ulusal egemenlik mücadelesinin 100. Yılını kutlayarak, “23 Nisan, kurtuluş ve bağımsızlık savaşının milli bir meclis yönetiminde kazanılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir” dedi.

agbabadunya-halkina-el-uzatirken-turkiye-halkina-el-aciyor

Ağbaba,'Dünya, halkına el uzatırken Türkiye, halkına el açıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulunda AKP’ye seslendi; “Dolar artınca halk dolar satsın, deprem olunca halk yardım yapsın, kriz olunca halk kemer sıksın, salgın olunca halk para versin. Madem, zor günler için halk var, o zaman size ne gerek var?”

cetkoder-halka-ucretsiz-olarak-maske-ve-kolonya-dagitti

ÇETKODER HALKA ÜCRETSİZ OLARAK MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü bulunan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, içinde bulunduğumuz şartlar neticesi kendi imkânları ile edindikleri 5 bin adet maske ile 1000 şişe kolonyayı ücretsiz olarak halka dağıttı.

milletvekili-cesurun-iktidara-uyarisi-halk-sizi-diskalifiye-edecek

MİLLETVEKİLİ CESUR’UN İKTİDARA UYARISI: “HALK SİZİ DİSKALİFİYE EDECEK”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidarı uyardı; teknik faul alıyorsunuz, diskalifiye edileceksiniz, benden söylemesi!