canlı yayın
baskan-cinardan-10-kasim-ataturku-anma-gunu-ve-ataturk-haftasi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI MESAJI;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimize Nice Zaferler Kazandırmış Büyük Bir Liderdir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletine duyduğu güven ve inancı ile başlattığı Milli Mücadeleyi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi

baskan-guder-din-gorevlilerinin-haftasini-kutladi

BAŞKAN GÜDER, DİN GÖREVLİLERİNİN HAFTASINI KUTLADI

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’i ziyaret ederek, haftasını kutladı.

battalgazide-avrupa-spor-haftasi-coskusu

BATTALGAZİ’DE “AVRUPA SPOR HAFTASI” ÇOŞKUSU

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak kutlanan Avrupa Spor Haftası, Battalgazi’de bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında coşkuyla kutlandı.

yesilyurtta-avrupa-hareketlilik-haftasi-kapsaminda-bisiklet-korteji-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA BİSİKLET KORTEJİ DÜZENLENDİ

“Hareketli Bir Yaşama Sahip Olalım Ve Spor Yapalım” Her yıl 16 ile 22 Eylül arasında kutlanıp, bu yıl ki teması ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareket’ olan Avrupa Hareketlilik Haftasına üye olan Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubunun ortaklaşa düzenlediği ‘Bisiklet Korteji’ etkinliğine katılan 50 bisikletçi, sağlıklı bir hayat için pedal çevirdi.

baskan-guderden-ahilik-haftasi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geçmişten günümüze ulaşmış ve kesinlikle yaşatılması gereken bir kültür var ki, o da Ahilik kültürüdür" dedi.

baskan-sadikoglundan-ahilik-haftasi-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

super-ligin-ilk-haftasi-hakemler-aciklandi

Süper Lig'in İlk Haftası: Hakemler Açıklandı

Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük-Yeni Malatyaspor: Abdulkadir Bitigen

covid-golgesinde-sigortacilik-haftasi

Covid Gölgesinde Sigortacılık Haftası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Malatya İl Delegesi Engin CEYHAN Sigorta bilincinin tabana yayılması,tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi,sektöre ve sektörün geleceğine güven duyması hedefleriyle her yıl Mayıs Ayının

aylin-cesur-engelli-haftasinda-engellilerin-elini-tuttu

AYLİN CESUR ENGELLİ HAFTASINDA ENGELLİLERİN ELİNİ TUTTU

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, her kesimden insanın sorunlarını dile getirmesiyle dikkat çekiyor. Son dönemde damgasını vurduğu önergeleri ile sadece Isparta’nın değil, tüm Türkiye yerel basınında ismi geçen Dr. Aylin Cesur; bu defa da Engelliler Haftası’nda engelli bireylere sahip çıktı ve sorunlarını Meclise taşıdı.