canlı yayın
battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifi-e-ticaret-ile-daha-guclu-olacak

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ, E-TİCARET İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üye girişimcilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler, cafe market ve Hanımeli Pazarının yanı sıra imzalanan protokol ile odağında kadın girişimcilerin ve üretimlerinin olduğu shopstarwomen.com’dan da direk tüketicilerle buluşuyor.

baskan-celebi-birlikte-daha-guclu-oluyoruz

Başkan Çelebi; Birlikte Daha Güçlü Oluyoruz

Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek, birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi ve Merhum Yazar Abdulkadir Duru'nun "Deha Mustafa, Mucize Kemal" yazılı şiirini hediye etti.

calik-artik-gercekten-buyuk-ve-guclu-bir-turkiye-var

Çalık: “Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Savaş olduğunda da Türkiye görevini yerine getiriyor, deprem olduğunda da gereğini yerine getiriyor, virüs hastalık olduğunda da gereğini yerine getiriyor. Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var.” dedi. Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Çalık, AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, burada İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve partililerle bir araya geldi. Çalık. “Bizim davamız milletin davası, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası. Hepimiz bu davaya sahip çıkacağız. Ülkemiz ve milletimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

baskan-guder-muhtarlarimizla-guclu-baglar-kurduk

BAŞKAN GÜDER: “MUHTARLARIMIZLA GÜÇLÜ BAĞLAR KURDUK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sorunları yerinde tespit etmek, muhtarların taleplerini dinlemek ve yapılacak yatırımları değerlendirmek üzere Battalgazi ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

-cocuklarimiz-gelecegimizi-kucaklayan-en-guclu-kollarimizdir

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİ KUCAKLAYAN EN GÜÇLÜ KOLLARIMIZDIR

Başkan Kılıç‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’

daha-guclu-daha-vizyonel-insanlarin-giptayla-baktigi-projelere-agirlik-verecegiz

"Daha güçlü, daha vizyonel, insanların gıptayla baktığı projelere ağırlık vereceğiz"

"Daha güçlü, daha vizyonel, insanların gıptayla baktığı projelere ağırlık vereceğiz" Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yeni dönemde çok daha güçlü, vizyonel, insanların gıptayla baktığı projelere 31 Mart'tan sonra ağırlık vereceğiz" dedi.

kuresel-oyuncu-olmak-icin-ihracati-arttirmaliyiz

KÜRESEL OYUNCU OLMAK İÇİN İHRACATI ARTTIRMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanı.R.Bülent AVŞAR, 2018 yılında gerçekleşen ekonomik makro göstergeler hakkında açıklamalarda bulundu.

mhp-malatya-yesilyurt-ilcesine--guclu-bir-isim-bld-baskan-aday-adayi

MHP MALATYA YEŞİLYURT İLÇESİNE GÜÇLÜ BİR İSİM BLD BAŞKAN ADAY ADAYI

ÖMRÜNÜN BÜYÜK BİR KISMINI MALATYA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE GEÇİREN VE GENEL MERKEZCE VERİLEN ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞ MİLLİYETÇİ CAMİA TARAFINDAN TANINAN VE SEVİLEN BİR İSİM OLAN SAİME PALANCIOĞLU MHP YEŞİLYURT İLÇE BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OLDUĞUNU RESMEN AÇIKLAMIŞTIR.