canlı yayın
battalgazi-belediyesinden-ogretmenler-gunune-ozel-program

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

BAŞKAN GÜDER: “SİZ BİZİM İSTİKLALİMİZ VE İSTİKBALİMİZSİNİZ” Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenlerle buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğretmenlere çiçek takdim etti ve günlerini kutladı. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda konuşan Başkan Güder, “Sizler bizim istiklalimiz ve istikbalimizsiniz” dedi

baskan-cinar-24-kasim-ogretmenler-gununu-tebrik-etti

BAŞKAN ÇINAR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

“Değerlerimizi Özümsemiş Nesillerin Yetişmesi Öğretmenlerimizin Elindedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. “ dedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-16-ekim-dunya-gida-gununu-kutlad

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜNÜ KUTLAD

“İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Yatırımlarıyla Destekliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İyi tarım uygulamalarıyla sürdürülebilir ve güvenilir gıda üretiminin sağlandığı, tüm insanların sağlıklı ve yeterli çeşitlilikte gıdaya ulaşabildiği bir dünya temennisiyle 16 Ekim Dünya Gıda Gününü tebrik ediyorum.” dedi.

bu-gunun-korona-virus-tablosu

BU GÜNÜN KORONA VİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 18 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 729'a yükseldi. Bugün toplam 37 bin 225 test yapılırken, 993 yeni vaka tanısı konuldu

gunun-korona-virus-tablosu

Günün korona virüs tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan Türkiye'nin günlük koronavirüs vaka sayısını açıkladı

baskan-guder-ciftcilerin-gununu-tarlada-kutladi

BAŞKAN GÜDER, ÇİFTÇİLERİN GÜNÜNÜ TARLADA KUTLADI

Başkan Güder:"Çiftçilerimize Ekipman Desteği Vereceğiz" Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Eskimalatya Mahallesinde tarımla uğraşan çiftçilerle tarlalarında bir araya geldi. Yaşanılan süreçte tarımın önemini bir kez daha anladıklarını ifade eden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak çiftçilere büyük destek verdiklerini dile getirdi.

yesilyurt-belediyesinden-cocuklara-gunun-hediyesi-ozel-uretilen-maskeler

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GÜNÜN HEDİYESİ; ÖZEL ÜRETİLEN MASKELER

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “(KOVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11.00–15.00 arası sokağa çıkma izni verilen çocuklarımıza özel ürettiğimiz maskeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem mutluluklarını paylaştık hem de uyulması gereken kurallar hakkında gerekli tavsiyelerde bulunduk.” dedi.

vali-barus-pandemi-kahramanlari-hemsirelerin-gununu-kutladi

Vali Baruş Pandemi Kahramanları Hemşirelerin Gününü Kutladı

Vali Aydın Baruş, 12 Mayıs Hemşireler Günü olması dolayısıyla ilimizde bulunan hastaneleri ziyaret ederek burada görev yapan hemşirelerin “Hemşireler Günü”nü kutladı.

vali-barus-sehit-annelerinin-ve-asirlik-cinarlarin-anneler-gununu-kutladi

Vali Baruş Şehit Annelerinin ve Asırlık Çınarların Anneler Gününü Kutladı

Vali Aydın Baruş, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Annelerini ve 100 yaş ve üstü yaşlılarımızı ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

baskan-guder-yetim-annelerinin-anneler-gununu-kutladi

BAŞKAN GÜDER, YETİM ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN GÜDER: “YETİMİN HAKKINI VERMEK NAMAZ KADAR ÖNEMLİ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yetim anneleri unutmadı. Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Güder, “Annelerimiz her zaman yüceltilmeyi, sevgiyi, saygıyı hak ediyor. Şu mübarek Ramazan ikliminde Cennetin bile ayaklarının altına serildiği analarımızın günlerini kutluyor onlara sağlıklı nice yıllar diliyorum ” dedi.

baskan-cinar-14-subat-sevgililer-gununde-genc-ciftlerin-mutluluguna-ortak-oldu

BAŞKAN ÇINAR, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

“Aile Bağlarımız Ne Kadar Sağlam İse Toplumun Temeli De O Kadar Güçlüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, nikâh tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Gününe denk getiren genç çiftlerin nikâh törenlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

rektor-karabulut-ankara-kitap-fuarinda-imza-gunune-katildi

Rektör Karabulut, Ankara Kitap Fuarında İmza Gününe katıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un üçüncü kitabı “Doğadan Hayat var” için Ankara Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.