canlı yayın
mahallelerimiz-sokak-sagliklastirmalariyla-daha-guzel-bir-goruntuye-ulasiyor

“Mahallelerimiz, Sokak Sağlıklaştırmalarıyla Daha Güzel Bir Görüntüye Ulaşıyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Dede Korkut ve Gülnebi sokaklarında hayata geçirdikleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal ve kültürel kimliğine özel değerler kazandırdıklarını söyled

sahnahan-deresi-ve-cevresini-ferah-ve-temiz-bir-goruntuye-ulastiracagiz

“Şahnahan Deresi ve Çevresini Ferah ve Temiz Bir Görüntüye Ulaştıracağız”

“Şahnahan Deresi ve Çevresini Ferah ve Temiz Bir Görüntüye Ulaştıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şahnahan Deresini Organize Sanayi Bölgesinden akan atık suyun oluşturduğu kirlilik ve kötü kokudan arındırıyoruz. Yeşil alanları ve ağaçlık bölgeleriyle eşsiz bir manzaraya sahip bu alanı ‘temiz bir çevre, sağlıklı hayat’ anlayışından yola çıkarak daha güzel ve daha ferah bir görüntüye kavuşturacağız.” diye konuştu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

malatya-rengrenk-goruntuye-burunuyor

MALATYA RENGÂRENK GÖRÜNTÜYE BÜRÜNÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin 54 farklı noktasında 150 bin adet, Kadife, Vinca, Petunya, Aslanağzı türünde çiçek toprakla buluşturuluyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi her mevsim Malatya’yı rengârenk bir görüntüye kavuşturmak ve görsel anlamda daha güzel bir Malatya oluşturmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.