canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

bayan-barus-ve-bayan-gurkanin-girisimleri-sonuc-verdi

Bayan Baruş ve Bayan Gürkan’ın girişimleri sonuç verdi

KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ MALATYA’DA X - Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

is-adami-aydinlar-gurkanin-davetiyle-ilk-defa-buyuksehirde

İŞ ADAMI AYDINLAR, GÜRKAN’IN DAVETİYLE İLK DEFA BÜYÜKŞEHİR’DE

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın davetiyle Malatya’ya gelen iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, yaptıracakları okul ile ilgili olarak Vali Aydın Baruş ile protokol imzaladı. Ünlü iş adamı hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınl

mhp-yeni-yonetimi-baskan-gurkani-ziyaret-etti

MHP YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarete MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile parti teşkilatı da katıldı

hababam-sinifi-oyunculari-baskan-gurkani-ziyaret-etti

Hababam sınıfı oyuncuları Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

HABABAM SINIFI, ARKADAŞLIK VE DOSTLUĞUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİ 9. Malatya Uluslararası Film Festivali etkinlikleri kapsamında Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı oyuncuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

gazeteci-ozpolat-baskan-gurkanin-danismani-olarak-atandi

Gazeteci Özpolat Başkan Gürkan’ın Danışmanı Olarak Atandı

Gazeteci Hamit Özpolat Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Danışmanı olarak atandı.

sigortacilar-baskan-gurkani-ziyaret-etti

SİGORTACILAR BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Malatya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Topal beraberindeki dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

esnaf-ve-sanatkr-camiasi-baskan-gurkani-ziyaret-etti

ESNAF VE SANATKÂR CAMİASI BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

baskan-gurkanin-canakkale-zaferinin-104-yildonumu-mesaji

BAŞKAN GÜRKAN’IN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Çanakkale, Türk milletinin diriliş destanıdır. Vatan uğruna hiç düşünmeden şahadete yürüyüşün adıdır” dedi.

mastob-avrupa-yakasi-sube-baskani-damar-baskan-gurkani-ziyaret-etti

MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, MASTÖB’ün İstanbul’da takdire şayan etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi.

mastob-avrupa-yakasi-sube-baskani-damar-baskan-gurkani-ziyaret-etti

MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, MASTÖB’ün İstanbul’da takdire şayan etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi.

turk-kizilay-genel-baskani-dr-kinik-baskan-gurkani-ziyaret-etti

TÜRK KIZILAY GENEL BAŞKANI DR. KINIK, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Kınık, “Memleketimiz İçin Çok Büyük Bir Katma Değer Olacak”