canlı yayın
battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinden-model-olacak-uygulama

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN MODEL OLACAK UYGULAMA

65 asil ve 300’ün üzerinde gönüllü üyesi ile Malatya’da önemli projeleri hayata geçiren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yapacağı örnek uygulama ile bir ilke daha imza atacak.

vali-barus-ozgul-ailesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Özgül Ailesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, maddi sıkıntılar çeken, internet ve bilgisayarı olmadığı için derslerine devam etmekte güçlük çeken Özgül ailesini ziyaret ederek sıkıntılarının giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

orduzu-ve-haniminciftligi-imar-plani-uygulamasi-aski-sureci-basladi

Orduzu ve Hanımınçiftliği İmar Planı Uygulaması Askı Süreci Başladı.

Battalgazi’de İmar sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Son olarak Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı uygulama çalışmaları son aşamaya geldi. Battalgazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama bürosu tarafından askıya çıkarılan plan 11 Ocak 2021 tarihine kadar askıda kalacak.

battalgazi-belediyesi-hayir-carsisi-40-bin-ailenin-yuzunu-guldurdu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ HAYIR ÇARŞISI, 40 BİN AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Veren elin alan eli görmediği Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 1.5 yıllık zaman zarfı içinde ilçedeki 40 bin ailenin yüzünü güldürdü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşımız sayesinde vatandaşlarımız arasında toplumsal dayanışmaya katkı sağlıyoruz” dedi.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.