AKP
AKP
baskan-gudere-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

gap-gazeteciler-birliginden-baskan-gudere-ziyaret

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Genel merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yerel medya ve Malatya üzerine Başkan Kıymaz ile istişarelerde bulunan Başkan Güder, GAP Gazeteciler Birliği’nin çalışmalarında başarı dileklerini ileterek, bir şehrin gelişimi için yerel basının çok önemli olduğunun altını çizdi. GAP Gazeteciler Birliği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Güder’e bilgiler aktaran Başkan Kıymaz ise yerel basına verdiği destekle bilinen Başkan Güder’e bu desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

zeynel-abidin-turbesi-kultur-vakfindan-baskan-gudere-ziyaret

ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ KÜLTÜR VAKFI’NDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman ve yönetimini makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları farklı düşüncelere ve mezhepsel farklılıklara sahip bile olsa, herkesin arasındaki uyum Malatya’mızı yaşanabilir bir kent haline getirmiştir” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Müdürü Ergün Karaca ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, Vakıf olarak Malatya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Karaduman, aynı zamanda Başkan Güder’in görüş ve önerilerini de dinledi. Başkan Güder’de inanç değerlerinin bütünleştirilmesi noktasında Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın göstermiş olduğunuz gayret, çaba ve faaliyetleri yürekten kutladığını belirtti.

muhtarlardan-baskan-gudere-anlamli-ziyaret

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Malatya’da faaliyet gösteren dernek başkanları beraberindeki bazı muhtarlarla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

ihhdan-baskan-gudere-ziyaret

İHH’DAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi Başkanı Ömer Derin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tüm Dünya mazlumlarına uzatılan elleri ve gönülleri önemsiyoruz” dedi.

basarili-badmintonculardan-baskan-gudere-ziyaret

BAŞARILI BADMİNTONCULARDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

BAŞKAN GÜDER, “ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, birçok başarılara imza atan badminton antrenör ve sporcuları kabul etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporculara teşekkür etti. Ziyarette Sporun ve sporcuların desteklenmesi adına 20 spor sahasının Battalgazi’ye yapılacağını belirten Başkan Güder, amaçlarının gençleri spora teşvik ederek gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti.

cengizden-deprem-sonrasi-baskan-gudere-gecmis-olsun-ziyareti

CENGİZ’DEN DEPREM SONRASI BAŞKAN GÜDER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi ve Kuluncak’ta ki yatırımlar konuşuldu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i makamında konuk etti.

esnaflardan-baskan-gudere-tesekkur

ESNAFLARDAN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA Eskimalatya’dadepreme dayanıksız olması nedeniyle yıkımı gerçekleştirilen eski belediye binasının alt ve çevre kısmında bulunan esnaflara konteyner dükkanlar yaptırarak mağdur olmalarının önüne geçen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e, muhtarlar ve esnaflar teşekkür ziyaretinde bulundular

mhp-il-baskani-samanlidan-gudere-ziyaret

MHP İL BAŞKANI SAMANLI’DAN GÜDER’E ZİYARET

GÜDER: “İL BAŞKANIMIZ BAYRAĞI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAKTIR” Geçtiğimiz Cuma günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığından Milletçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına getirilen Mesut Samanlı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Başkanımız Mesut Samanlı bundan sonraki süreçte aldığı bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağına hiç endişemiz yok” dedi.

mevden-baskan-gudere-anlamli-ziyaret

MEV’DEN BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Naim Kayısıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, “Belediyeler olarak dernek ve vakıflar üzerinde bazı yükümlülükleri yerine getirmemiz gerekiyor” dedi

il-emniyet-muduru-dagdevirenden-baskan-gudere-ziyaret

İL EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN’DEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

ZİYARETTE ORTAK YAPILACAK ÇALIŞMALARIN İSTİŞARESİ YAPILDI Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Sinop Emniyet Müdürlüğü görevinden Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, iadei ziyaret kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

oyuncu-ve-senaristlerden-baskan-osman-gudere-ziyaret

OYUNCU VE SENARİSTLERDEN BAŞKAN OSMAN GÜDER’E ZİYARET

Güder: “Film Festivali İle Malatya’yı Dünyaya Tanıtmak İstiyoruz” 9. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen oyuncu ve senaristler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Film festivalindeki amacımız Malatya’yı tanıtmak, Malatya kültürünü dünyaya açmak” ded

pttden-baskan-gudere-ziyaret

PTT’DEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Arslantepe pulları 193 ülkede tedavülde Malatya PTT Baş Müdürü Mehmet Coşkun ve çalışma ekibi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “Arslantepe Höyüğü’nün PTT pullarına taşınması ve 100 bin adet pulun 193 ülkede tedavülde olması Malatya’mız ve Battalgazi’miz için önemli bir kazanç olmuştur.” dedi.