canlı yayın
baskan-guderden-sgk-il-mudurlugune-atanan-kutluya-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Tekin Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Osman Güder, “Malatyalı bir hemşerimizin Malatya İl Müdürlüğünde görev alması, daha öncesinde burada görev alması, esnafı tanıması Malatya’mız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

baskan-guderden-sehit-babasina-babalar-gunu-ziyareti

Başkan Güder’den Şehit Babasına Babalar Günü Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günü nedeniyle şehit babası Mustafa Kaplan'ı evinde ziyaret etti. Babalar günü nedeniyle aziz şehidimiz Candaş Kaplan'ın babası Mustafa Kaplan'ı evinde ziyaret ederek babalar gününü kutlayan Başkan Güder, Ailece Sağlıklı uzun ömürler dileyerek şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.

baskan-guderden-sire-pazari-esnafina-sokak-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN ŞİRE PAZARI ESNAFINA SOKAK MÜJDESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şire Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Şire Pazarının canlandırılması için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güder, “Yeni Cami’den çevreyoluna giden bir sokağı prestijli hale getirerek, vatandaşlarımızı Şire Pazarı’na çekmeye çalışacağız” dedi.

baskan-guderden-esnaflara-destek-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN ESNAFLARA DESTEK ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi Taştepe mahallesindeki esnafları ziyaret etti. İş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Güder, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

baskan-guderden-hemsireler-haftasi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI

GÜDER: “ÖNCE İNSAN’ DİYEN HEMŞİRELERİMİZİN GÜNLERİ KUTLU OLSUN” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 12 – 16 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Güder mesajında, “Hemşireler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrasında ailelerine özlem duysalar bile mesai mefhumu gözetmeden görevlerini büyük bir özveriyle sürdürüyorlar. Canları pahasına görevlerini sürdüren hemşirelerimizin bu fedakarlığı taktire şayandır.” dedi.

baskan-guderden-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ANLAMLI ZİYARET

BATTALGAZİ’DE Kİ YÖNETİCİLER ŞEHİT AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Güder, “Bu güzel Anneler gününde şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ederek, hayır dualarını aldık” dedi.

baskan-guderden-anneler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, “Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

baskan-guderden-temizlik-personeline-1-mayis-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik Personeline 1 Mayıs Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görevi başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Ziyarette 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan Başkan Güder, temizlik işleri personellerine birde müjde vererek, önümüzdeki üç ay boyunca gıda yardımı yapılacağını belirtti.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderden-ramazan-ayi-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 Ayın sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder mesajında, gönüllerin hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygusuyla dolduğu mübarek ramazan ayının bolluk, bereket ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

baskan-guderden-ozal-ve-fendoglunun-olum-yildonumu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ÖZAL VE FENDOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27’nci ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nın vefatının 42’nci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

baskan-guderden-temizlik-isleri-personeline-zam-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik İşleri Personeline Zam Müjdesi

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs (Covid-19) salgına karşı 7 gün 24 saat esasına göre bünyesinde çalışan temizlik işleri personellerinin maaşlarına ‘250’ TL zam yapacağını duyurdu.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

baskan-guderden-ciftcilere-mujde

BAŞKAN GÜDER’DEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tarım Platformu ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti. Çiftçilere birde müjde veren Başkan Güder, “Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına Belediye olarak makine alımı yaparak, vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

baskan-guderden-uc-aylar-ve-regaip-kandili-mesaji

Başkan Güder’den Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı;

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mübarek üç aylar ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

baskan-guderden-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN İLHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

baskan-guderden-milli-egitim-muduru-tatliya-ziyaret

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Tatlı’ya Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güder, 6.8’lik Elazığ merkezli depremin ardından Battalgazi İlçesinde ağır hasar gören okullarda öğrenim gören ve diğer okullara nakledilen öğrencilerin yaşadığı sorunları aktardı.

battalgazi-belediye-baskani-guderden-rektor-karabulutaziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Rektör Karabulut’aziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ederek, üniversitenin Battalgazi Tarım yerleşkesinde yapılacak olan ve yürütülen projeler ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

baskan-guderden-ogretmenine-supriz-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ÖĞRETMENİNE SÜPRİZ ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kendisini okutan emekli ilkokul öğretmeni Hamza Aşıcı’ya 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz bir ziyaret yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kendisini okutan emekli ilkokul öğretmeni Hamza Aşıcı’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Başkan Güder, 1974 yılında Yaka ilkokulu o zamanki ismi Mezere İlkokulunda öğretmenlik yapan Hamza Aşıcı’yı evinde ziyaret etti. Yıllar sonra öğrencisini karşısında gören emekli öğretmen, büyük mutluluk yaşadı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette ilkokul öğretmeninin elini öperek gününü kutlayan Başkan Güder, öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirtti.

baskan-guderden-destek-ziyareti

Başkan Güder’den Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Malatya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun’u ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Fırat'ın doğusuna yönelik yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı’ ile ilgili bilgiler aldı.