canlı yayın
milletvekili-calik-ve-baskan-guderden-yilin-ilk-bebeklerine-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER’DEN YILIN İLK BEBEKLERİNE ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Malatya Kadın Doğum Hastanesi’nde doğan, 2021 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevincine ortak oldular. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 2020 yılının son gününde Malatya Kadın Doğum Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra doğum servisine geçen Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, yeni doğan servisinde bulunan 5 aileyi ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı.

baskan-guderden-yeni-yil-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN YENİ YIL MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yayımladığı mesaj ile tüm vatandaşların yeni yılını kutladı. 2021 yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Güder, “Her yeni yıl; yeni bir başlangıç, yeni umutlar, yeni beklentilerdir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

baskan-guderden-kampanyaya-destek-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN KAMPANYAYA DESTEK ZİYARET

Kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin başlattığı "Kan ver hayat kurtar" çağrısına sessiz kalmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘İyilik kanımızda var’ diyerek destek ziyaretinde bulundu.

baskan-guderden-eskimalatyadaki-depremzede-ailelerine-mujde

BAŞKAN GÜDER’DEN ESKİMALATYA’DAKİ DEPREMZEDE AİLELERİNE MÜJDE

BAŞKAN GÜDER: “KONUTLAR NİSAN AYINDA TESLİM EDİLECEK” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte TOKİ tarafından Eskimalatya Yatılı Bölge Okulu’nun yan kısmında yapımı devam eden 472 adet deprem konutunda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, konutların 2021 yılının Nisan ayında teslim edileceği müjdesini verdi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve muhtarlarla birlikte 9 Temmuz’da Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı’na yer teslimi yapılan, Eskimalatya yatılı bölge okulu yan kısmında yapımı devam eden 25 blokta incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaba inşaatı tamamlanan ve ince işçiliklerin devam ettiği 472 adet deprem konutunda yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, 2021 yılının Nisan ayında evlerin hak sahiplerine teslim edileceği müjdesini verdi.

baskan-guderden-ogretmenler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, “Gelecek nesli bir hamur misali ellerinde yoğuran, ona şekil veren ve ideal hedefler aşılayan hakları asla ödenmez öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.

baskan-guderden-kan-bagisi-kampanyasina-destek

BAŞKAN GÜDER’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni tip korona virüsle mücadelesi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’nin başlattığı ‘Kan ver hayat kurtar’ etkinliğine destek ziyaretinde bulundu. Yeni tip korona virüsle mücadelesi sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’nin başlattığı "Kan ver hayat kurtar" çağrısına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de ‘İyilik kanımızda var’ diyerek destek verdi. Kan bağışına katkıda bulunmak ve sosyal sorumluluğu arttırmak amacıyla başlatılan bir günlük kampanyaya katılan Başkan Güder, kan bağışının önemine vurgu yaparak, kan bağışının hayat kurtardığının altını çizdi. 50 ünite kan bağışının toplandığı etkinliğe destek veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ve bazı Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

baskan-guderden-mevlid-kandili-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Güder, “Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temenni ediyorum” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mevlid Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temennisinde bulunan Başkan Güder, mesajında, Hz. Muhammed (sav)'in adaletli bir yaşamın müjdecisi olarak insanlığa kazandırdığı, hak ve adalet gibi değerlere, günümüz insanının daha fazla ihtiyacı olduğunu ifade etti.

baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

baskan-guderden-kacmaza-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN KAÇMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

baskan-guderden-1-ekim-dunya-yaslilar-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen tecrübenin temsilcisi yaşlılarımız bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

baskan-guderden-19-eylul-gaziler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna büyük bir fedakârlık gösteren tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi

baskan-guderden-ahilik-haftasi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geçmişten günümüze ulaşmış ve kesinlikle yaşatılması gereken bir kültür var ki, o da Ahilik kültürüdür" dedi.

kaymakam-duran-ve-baskan-guderden-maske-denetimi

Kaymakam Duran Ve Başkan Güder’den Maske Denetimi

Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Gerçekleşen denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.

baskan-guderden-zabita-teskilatina-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ZABITA TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, zabıta teşkilatının 194. yılı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı’yı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 194’üncü yılını kutlayan Başkan Güder, personelle de bir araya gelerek haftalarını kutladı. Ziyarette Başkan Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam eşlik etti. Başkan Güder, zabıtalara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde insanların yaşam kalitesini yükseltmek üzer

baskan-guderden-malazgirt-zaferi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu millet Malazgirt ruhuna her zaman sahip çıkacaktır” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malazgirt Zaferi'nin 949'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

baskan-guderden-issizligi-azaltacak-proje

BAŞKAN GÜDER’DEN İŞSİZLİĞİ AZALTACAK PROJE

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklediği ‘Birlikte Başaracağız’ projesi, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 18-40 yaş arası işsiz ve eski hükümlü vatandaşlara gerekli eğitimler verildikten sonra 6 farklı sektörde istihdam edilmeleri sağlanacak.

baskan-guderden-hicri-yil-ve-muharrem-ayi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN HİCRİ YIL VE MUHARREM AYI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hicri yılbaşı ve muharrem ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Muharrem Ayının; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

baskan-guderden-kurban-bayrami-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Güder, Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini dileyerek tüm vatandaşların bayramını kutladı.

baskan-guderden-battalgazi-mahallesine-kres-mujdesi

BAŞKAN GÜDER’DEN BATTALGAZİ MAHALLESİ’NE KREŞ MÜJDESİ

Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler eşliğinde Battalgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde mahalleye yapılması planlanan kreşin müjdesini de verdi.