canlı yayın
gonul-belediyeciligi-hizmetlerimizle-paylasim-kulturumuzu-canli-tutuyoruz

“Gönül Belediyeciliği Hizmetlerimizle, Paylaşım Kültürümüzü Canlı Tutuyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırlanan toplam 3.600 adet kıyafetin yer aldığı yardım kolilerini Salköprü, Çavuşoğlu, İlyas ve Bentbaşı Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

yesilyurtta-gonul-belediyeciligi-hizmetleriyle-vatandaslarin-ihtiyaclari-gideriliyor

YEŞİLYURT’TA ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

“En Güzel Hizmet, Yüreklere Dokunandır” ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetleriyle vatandaşların iyi ve zor anlarında yanlarında olmaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, Aşağıbağlar, Abdulgaffar ve Cemal Gürsel mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırladığı 2.200 adet kıyafet kolisini Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

bu-yil-belki-bir-arada-olamayacagiz-ama-gonullerimiz-bir-arada

BU YIL BELKİ BİR ARADA OLAMAYACAĞIZ AMA GÖNÜLLERİMİZ BİR ARADA

100’üncü Yılın Gurur Ve Onurunu Yaşıyoruz CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda “Bağımsızlık mücadelemizin en önemli dayanaklarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılında büyük bir gurur ve onur yaşıyoruz” dedi.

gonul-seferberligine-gonulden-destek

Gönül Seferberliğine Gönülden Destek

Gaziantep Valiliği öncülüğünde, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar başta olmak üzere tüm şehrin destek verdiği Gönül Seferberliği kampanyası hayırseverlerin yardım seferberliği ile devam ediyor.

gaziantepte-gonul-seferberligi-kampanyasi-baslad

Gaziantep’te Gönül Seferberliği Kampanyası Başlad

Birlikte Başaracağız Gaziantep Valiliği öncülüğünde, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar başta olmak üzere tüm şehrin destek verdiği Gönül Seferberliği kampanyası başladı.

sehir-gonulleri-meclisi-danisma-kurulu--ocak-ayi-toplantisini-gerceklestirdi

ŞEHİR GÖNÜLLERİ MECLİSİ DANIŞMA KURULU OCAK AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönülleri Meclisi Danışma Kurulu Ocak Ayı toplantısını gerçekleştirdi.

hemserilerimizle-ayni-gonul-dunyasindayiz

“Hemşerilerimizle Aynı Gönül Dünyasındayız”

AŞKAN ÇINAR, MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ’Yİ DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINDA AĞIRLADI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’yi Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında ağırlayarak, sosyal belediyecilik alanında gerçekleşen faaliyetler ve yeni dönem projelerinin amaç ve hedefleri üzerine bilgilendirmede bulundu.

gonul-soframizda-huzur-paylasim-ve-dayanisma-var

“Gönül Soframızda Huzur, Paylaşım ve Dayanışma Var

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde kurduğu ‘Gönül Sofrası’ iftar çadırında hasta, hasta yakınları, personeller ve vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği verecek. Günde yaklaşık bin kişiyi ağırlaması beklenen iftar çadırında ki ilk iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

mehmet-fatih-gonultas-cukurdere-mahalle-muhtar-adayi

Mehmet Fatih Gönültaş Çukurdere Mahalle muhtar adayı.

20 yılı aşkın süredir mahallemizde yaşıyorum, mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum bu sorunlarıda beraber çözeceğiz

puturgede-gonul-seferberligi-coskusu

PÜTÜRGE’DE GÖNÜL SEFERBERLİĞİ COŞKUSU

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Pütürge’nin her bölgesinde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Mikail Sülük, belediyenin halka ait olduğunu belirterek, “Halkın belediyesini halka açacağım. Herkese adil ve şeffaf bir hizmet vaat ediyorum” dedi.

gonullere-dokunan-hizmetlerle-ornek-ilce-olduk

“GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLERLE ÖRNEK İLÇE OLDUK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik Yaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, hedeflerini ve projelerini paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzu Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun hale getirmek temel hedefimizdir. Alacak daha çok fazla mesafemiz var, yeni projelerimizle ülkemize, kentimize ve ilçemize daha fazla hizmet etmeye talibiz” dedi.