canlı yayın
fkadan-ogrencilere-gaziantepe-teknik-gezi

FKA’dan Öğrencilere Gaziantep’e Teknik Gezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kalkınma Ajansları için belirlenen 2019 Yılı “Mesleki Eğitim” teması kapsamında Fırat kalkınma Ajansı tarafından Malatya Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Gaziantep’e teknik gezi düzenlendi.

maski-gezici-vezne-ile-odeme-kolayligi

MASKİ GEZİCİ VEZNE İLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gezici vezne aracı ile tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelere giderek, vatandaşlara faturalarını ödeme noktasında büyük kolaylık sağlıyor.

malatya-belediyesi-fayton-la-geziyi-ne-zaman-yasaklayacak

MALATYA BELEDİYESİ FAYTON LA GEZİYİ NE ZAMAN YASAKLAYACAK

Çoğu turistik il veya ilçelerde fayton gezileri yasaklanırken Malatya pınar başı mesire alanında sabahtan gece yarısına kadar fayton gezileri ara vermeden devam ediyor.

keskinden-esnaf-gezisi-secim-derdi-bitti-artik-gecim-derdi-baslasin

Keskin’den esnaf gezisi, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ramazan ayın nedeniyle esnafları ziyaret ederek, Ramazan aylarını tebrik edip, genel durumları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Piyasada sıkıntı olduğunu belirten Keskin, “Seçim derdi bitti, artık geçim derdi başlasın” dedi.

milletvekili-tufenkci-ve-baskan-gurkan-puturgede-vatandaslarla-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ VE BAŞKAN GÜRKAN, PÜTÜRGE’DE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜRKAN, “BELEDİYECİLİKTE DEĞERLER ÜRETEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI GETİRECEĞİZ”

eroglu-mahalle-gezilerinde

EROĞLU, MAHALLE GEZİLERİNDE

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, “Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez.