AKP
AKP
nar-ve-kurutmalik-festivali-buyuk-coskuyla-kutlandi

Nar ve Kurutmalık Festivali büyük coşkuyla kutlandı

Kılıç: Amacımız Oğuzeli’ni dünyaya tanıtmak

chp-gaziantep-il-kadin-kollarindan-25-kasim-aciklamasi

CHP Gaziantep İl Kadın Kollarından 25 Kasım Açıklaması

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü Nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran basın açıklaması gerçekleştirdi.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-10-kasim-mesaji

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu’dan 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

gaziantep-dugun-salonlari-isletmecileri-bittik

GAZİANTEP DÜĞÜN SALONLARI İŞLETMECİLERİ: BİTTİK

DEMİR:İCRA VE MAHKEMELERLE YOK OLMA SÜRECİNE GİRDİK COVID-19 salgın hastalığının ilimizde artması nedeniyle hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler özellikle ilimizde radikal bir şekilde uygulanmaya İçişleri Bakanlığının genelgesiyle başladı.

-goz-ardi-edilemez-bir-rol-ustlenmislerdir

“GÖZ ARDI EDİLEMEZ BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR”

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır.

chp-gaziantep-kurultay-delegelerinden-kemal-kilicdarogluna-tam-destek

CHP Gaziantep Kurultay Delegelerinden Kemal KILIÇDAROĞLU’na Tam Destek

CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Hayri Sucu başkanlığında ve Kurultay Delegeleri CHP 37. Büyük Kurultayı öncesi bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verilmesi kararının yanı sıra Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği içinde kimlerin destek verileceği de kararlaştırıldı.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucu-sivas-katliami-insanlik-sucudur-ve-bu-suc-tarihimizdeki-kara-bir-lekedir-dedi

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu “Sivas katliamı insanlık suçudur ve bu suç tarihimizdeki kara bir lekedir” dedi.

2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli katliamın 27. Yılında hayatını kaybedenleri yaptığı yazılı açıklama ile anan Sucu, 2 Temmuz katliamında şair, yazar, sanatçı, 33 aydının ve 2 otel çalışanının yakılarak yitirmenin acısını 27 yıldır toplum olarak yaşadıklarını ifade etti. Sucu açıklamalarına, şöyle devam etti:

gaziantep-hayirseverleri-ile-ornek-teskil-etmeye-devam-ediyor

Gaziantep Hayırseverleri ile Örnek Teşkil Etmeye Devam Ediyor…

Gaziantep, pek çok alanda yapılan kamusal yatırımların yanı sıra hayırsever destekleri ile kente kazandırılan yatırımlar noktasında da örnek teşkil ediyor.

gaziantepte-uretim-covid-19-tedbirleri-ile-hiz-kesmeden-devam-ediyor

Gaziantep’te üretim Covid-19 tedbirleri ile hız kesmeden devam ediyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, cerrahi maske ve önlük üretimi yapan işletmeleri ziyaret etti. Covid-19 Pandemisi ile mücadele tedbirleri kapsamında takılması zorunlu tek kullanımlık maske üretiminde Gaziantep önemli bir yer teşkil ediyor. Sanayisi ile sektörde örnek gösterilen iller arasında ilk sıralarda yer alan Gaziantep, bu alanda da adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

gaziantepte-15-gunde-15-milyon-maske-uretilecek

Gaziantep’te 15 günde 15 milyon maske üretilecek

Gaziantep’te, Corona virüs (COVID-19) hastalığının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında takılması zorunlu olan tek kullanımlık maske kumaş temini, üretim ve dağıtımı ile ilgili işbirliği protokolü için imzalar atıldı .

gaziantepte-zimem-defteri-projesinin-ikincisi-tupgaz-bayiilerine

GAZİANTEP’TE ZİMEM DEFTERİ PROJESİNİN İKİNCİSİ TÜPGAZ BAYİİLERİNE…

Bu Sefer “Aş Ocakta Kalmasın” Diye Çıktılar Yola… Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi. Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 51 mahalledeki 210 tüpgaz bayiinin veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.

gaziantepte-is-yeri-ve-market-denetimleri-suruyor

GAZİANTEP’TE İŞ YERİ VE MARKET DENETİMLERİ SÜRÜYOR…

Faiş Fiyat Artışlarına Müsaade Edilmeyecek… Gaziantep’te Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında iş yeri ve market denetimleri devam ediyo

gaziantepte-zimem-defteri-gelenegi-ile-bakkallardaki-tum-borclar-silindi

Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile bakkallardaki tüm borçlar silindi.

Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 22 mahalledeki 200 bakkalın veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.