canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

buyuksehir-kirsalda-4-mahallenin-grup-yolunu-asfaltladi

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA 4 MAHALLENİN GRUP YOLUNU ASFALTLADI

40 KM’ LİK ÇİVRİL, SADIKLI, EPREME, FETHİYE YOLUNDA SONA GELİNDİ Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’da 40 Km’lik Çivril, Sadıklı, Epreme, Fethiye grup yolunda yapılan çalışmalarda sona geldi. Bölge halkının ulaşımını rahatlıkla sağlaması için yapılan çalışmalarla birlikte Yazıhan ilçesinin önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturulmuş oldu.

buyuksehir-porga-grup-yollarini-yapiyor---haber-bulteni

BÜYÜKŞEHİR, PORGA GRUP YOLLARINI YAPIYOR - Haber Bülteni

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt İlçesi Porga Bölgesindeki Grup Yolları asfaltlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inceleme gezisinde yol asfalt işçilerine de maaş ikramiyesi müjdesi verdi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

malatyada-vefa-sosyal-destek-gruplari-hizmet-vermeye-basladi

Malatya’da Vefa Sosyal Destek Grupları Hizmet Vermeye Başladı

Malatya Valiliği ile ilçe kaymakamlıkları bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" il genelinde ihtiyacı olan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımına koşuyor.

jimnastik-grup-yarismalari-sona-erdi

Jimnastik Grup Yarışmaları sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 22 - 23 Şubat 2020 tarihleri arasında Cimnastik Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Cimnastik Grup Müsabakaları sona erdi.

grup-birincisi-oldular

GRUP BİRİNCİSİ OLDULAR

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 07 - 09 Şubat 2020 tarihleri arasında Adıyaman ilinde yapılan, Liseler Arası Badminton Grup Şampiyonasında Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek takımı farklı skorlarla grup birincis oldu

yesilyurt-kent-konseyi-uluslararasi-kent-konseyleri-calisma-gruplari-projesiyle-almanyada

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ ‘ULUSLARARASI KENT KONSEYLERİ ÇALIŞMA GRUPLARI’ PROJESİYLE ALMANYA’DA

“Her Alanda Yaptığımız Çalışmalarla Yeşilyurt’u 2023’e Hazırlıyoruz ” Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Avrupa Birliği Sivil Düşün’ programı kapsamında başlattığı ‘Uluslararası Kent Konseyleri Çalışma Grupları’ projesi çerçevesinde; Almanya’nın Hessen bölgesinde bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

devletbahceli--herkes-ayagini-denkalsin

DEVLETBAHCELİ: HERKES AYAĞINI DENKALSIN

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli grup konuşmasında, CHP’sinden İP’ine, HDP’sinden PKK ve FETÖ’süne kadar kim Türkiye’nin tarihsel yürüyüşüne engel olmak istiyorsa onunla hesabımız bu dünyada görülecektir’ açıklamasında bulundu.

cumhur-baskani-erdogan-grup-toplantisinda--onemli-aciklamalarda-bulundu

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında, “Bu ülkenin başörtülü genç kızlarına ‘Suudi Arabistan’a gidin’ demek faşistliğin dik alasıdır" dedi. Erdoğan ayrıca düzenli sosyal yardım alan vatandaşların 150 kw’ye kadar elektrik tüketimlerini devletin üstleneceğini açıkladı.Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara da imkan sağlanacağını duyurdu.

tokatspor-3-0-ofspor

TOKATSPOR 3-0 OFSPOR

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele dene Tokatspor, Ofspor galibiyeti ile galibiyet serisini sürdürdü.