canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

yesilyurt-belediyesi-horata-cayinin-gectigi-bolgeye-yeni-bir-yasam-alani-kurdu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, HORATA ÇAYININ GEÇTİĞİ BÖLGEYE YENİ BİR YAŞAM ALANI KURDU

“Horata Çayının Etrafına Nezih Bir Yaşam Alanı Kurduk” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çilesiz ve Tecde Mahallelerimizin birleşme noktasında, Horata Çayının geçtiği bölgeye yeşil alanları, sosyal donatıları, aydınlatmaları ve oturma bölümleriyle vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla dinlenebileceği güzel bir yaşam alanı kurduk.” diye konuştu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

test-sayimiz-3-milyonu-gecti

TEST SAYIMIZ 3 MİLYONU GEÇTİ''

Bakan Koca, ''Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana'da 14,

yesilyurtta-ki-sosyal-tesisler-ve-egitim-merkezleri-yeniden-faaliyete-gecti

YEŞİLYURT’TA Kİ SOSYAL TESİSLER VE EĞİTİM MERKEZLERİ YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

“Hemşerilerimizi Hijyenik Ortamlarda Ağırlamaya Devam Edeceğiz” Küresel bir tehdit haline dönüşen koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde faaliyetlerine ara verilen Yeşilyurt Belediyesine ait Millet Kıraathaneleri, Kent Konseyi, Yeşilkonak, Gençlik Merkezleri ve Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete geçti.

baskan-cinarin-vaat-ettigi-45-projeden-27si-1-yil-icinde-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN VAAT ETTİĞİ 45 PROJEDEN 27’Sİ 1 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇTİ

“Milletimize Hizmet Etmenin Aşkıyla Hiç Durmadan Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri 45 projeden 27’sini bir yıl gibi kısa bir sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

bes-ilde-valilikler-serbest-kiyafet-uygulamasina-gecti

BEŞ İLDE VALİLİKLER SERBEST KIYAFET UYGULAMASINA GEÇTİ

Gaziantep'ten sonra Ordu, Çanakkale, Çorum ve Şanlıurfa Valilikleri de kamu çalışanları için serbest kıyafet uygulamasına geçti.

emeklilik-sisteminde--o-teklif-tbmmden-gecti

Emeklilik ,sisteminde O teklif TBMM’den geçti!

Milyonları yakında ilgilendiren emeklilikle ilgili kanun bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçerek, kabul edildi

bankalar-harekete-gecti-kredi-odemelerini-erteledi

Bankalar harekete geçti! Kredi ödemelerini erteledi

Koronavirüs salgının Türkiye gelmesinden sonra ve alınan önlemlerin ardından vatandaşlar yaşanacak ekonomik sıkıntıları da düşünmeye başladı. Çoğu vatandaş "krediler ertelenecek mi?" sorusunun cevabını merak ediyordu. Devlet bir dizi önlem alırken bankalarda ekonomik önlem paketlerini duyurmaya başladı.

yesilyurt-belediyesicovid-19-salgini-tedbirleri-kapsaminda-randevulu-sisteme-gecti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ,(COVİD-19) SALGINI TEDBİRLERİ KAPSAMINDA RANDEVULU SİSTEME GEÇTİ

“Halkımızın ve Çalışanlarımızın Sağlığı İçin Randevulu Sisteme Geçtik” Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip Koronavirüs ( Covid-19) tedbirleri kapsamında, personellerin ve vatandaşların sağlığını riske atabilecek durumları engellemenin yanı sıra daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet vermek amacıyla randevulu sisteme geçti. Vatandaşlar, 444 8 9 10 Nolu Çağrı Merkezi ile 377 77 00 nolu iletişim hattı üzerinden istediği Birim Müdürlüğünden randevusunu alıp, rahat bir ortamda işlemini yaptırabilecek.

virusu-3-saniyede-yok-ediyor-turkiye-harekete-gecti

Virüsü 3 saniyede yok ediyor! Türkiye harekete geçti

Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, Türkiye'ye bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüse karşı geliştirdikleri "Türk Işın Tedavi Sistemi" için Sağlık Bakanlığı'na klinik araştırma başvurusunda bulunduklarını açıkladı. Dinç, açıklamasında, Türk Işın Tedavisi'nin 3 saniyede virüsleri yok ettiğini belirtmişti.

ozel-sporcularin-spor-yarismalari-renkli-mi-renkli-gecti

ÖZEL SPORCULARIN SPOR YARIŞMALARI RENKLİ Mİ RENKLİ GEÇTİ

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Beykoz Belediye Başkanlığının ortak katkı sunduğu Atletizm Şenliği neşeli ve bir o kadar da renkli anları beraberinde getirdi.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-mahalle-meclisleri-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘MAHALLE MECLİSLERİ’ HAYATA GEÇTİ

“Yeşilyurt İçin Birlikte Karar Verelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olan ‘Yeşilyurt İçin Birlikte Karar Verelim’ temalı ‘Mahalle Meclisleri’ projesi ilk olarak Şahnahan Mahallesinde hayata geçti.