canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

3-etap-toki-evleri-onunden-gecen-derme-kanalinin-uzeri-kapatiliyor

3. ETAP TOKİ EVLERİ ÖNÜNDEN GEÇEN DERME KANALININ ÜZERİ KAPATILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert; Derme Kanalının Başharık Mahallesinde geçmekte olan ve TOKİ 3. Etabı önünde yer alan 50 metrelik kısmının kapatıldığını belirtti.

fotograf-makinesi-muzesine-ilgi-her-gecen-gun-artiyor

FOTOĞRAF MAKİNESİ MÜZESİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Fotoğraf Makinesi Müzesi bünyesinde; Fotoğrafçılık Kulübü, Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi ve Fotoğrafçılık Kütüphanesi açılıyor.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.