AKP
AKP
baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-spor-tesisleri-projesi-gercege-donusuyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘SPOR TESİSLERİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Spor Aktivitelerini Modern Sahalara Taşıyacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL. maliyetindeki 18 adet ‘Spor Tesisi’ projesi gerçeğe dönüşüyor.

tarimsal-uretimlerde-ilkleri-gercege-donusturuyoruz

“Tarımsal Üretimlerde İlkleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarımsal Üretim ve AR-GE sahamızda ki toplam 15 dönümlük alanda üretimini yaptığımız rulo çimlerimiz, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçemiz ile yeşil alanlarımızın sosyal yapısına farklı bir renklilik getirdi. Bir yandan belediye bütçesine ek gelir kazandırmış olurken diğer taraftan sağlam ve dayanıklı çimlerle yeşil alanlarımız daha renkli ve canlı kalacaktır.” diye konuştu.

baskan-cinarin-81-ilde-81-okula-kayisi-hediye-sozu-gercege-donustu

BAŞKAN ÇINAR’IN ‘81 İL’DE 81 OKULA KAYISI’ HEDİYE SÖZÜ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

“Çocuklarımız Kayısıyı Yiyecek, Zihinleri Daha da Açılacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın, pandemi salgınının ülkemizde ilk görüldüğü dönemlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Twitter üzerinden yayınladığı ‘Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü o güne özel olarak 40 dakika yapacağız’ şeklindeki paylaşımından sonra 81 İl’de ki 81 Okula kayısı gönderme sözü gerçeğe dönüştü

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurt-belediyesi-engelli-vatandasin-akulu-araba-hayalini-gercege-donusturdu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ENGELLİ VATANDAŞIN AKÜLÜ ARABA HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

“Emrah Kardeşimizin Yüzündeki Tebessüm, Herşeyden Kıymetlidir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Dilek mahallesinde ikamet eden engelli Emrah Güneş’i evinde ziyaret ederek, talep ettiği akülü arabayı teslim etti. Başkan Çınar, “Samimiyetin, hoşgörünün ve yardımseverlerin üst seviyede yaşandığı Yeşilyurt’ta her bir vatandaşımızın mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşaması bizim önceliğimizdir.” diye konuştu.

cukurdere-mahallesi-kitap-kafe-projesi-gercege-donusuyor

Çukurdere Mahallesi Kitap Kafe’ Projesi Gerçeğe Dönüşüyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Çukurdere Mahallesi Kitap Kafe’ projemizi yakın bir zamanda halkımızla buluşturacağız.Yeşilyurt’umuzun sosyal, kültürel ve eğitim yapısına yeni yatırımlarla değer katmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.