canlı yayın
ezo-gelin-corbasi-en-iyi-23-yemek-arasina-girdi

‘EZO GELİN ÇORBASI’ EN İYİ 23 YEMEK ARASINA GİRDİ

‘EZO GELİN ÇORBASI’ TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ARASINA GİRDİ Geçtiğimiz günlerde Oğuzeli Belediyesi tarafından tescillenen ‘Ezo Gelin Çorbası’ CNN Travel Dergisi tarafından Türkiye'nin en iyi 23 yemeği arasında gösterildi. Derginin yazarı Lisa Morrow Ezo Gelin Çorbası için “Gaziantep yakınlarındaki küçük bir köyde yaşayan Ezo Gelin tarafından hazırlanan çorba kırmızı mercimek, salça (tatlı veya acı), rendelenmiş taze domates ve soğandan yapılan, üzerine ise kuru nane ve pul biber dökülen lezzetli bir çorba” ifadelerini kullandı.

bakan-kurum-gelincik-tepesindeki-konutlar-kisa-surede-teslim-edilecek

BAKAN KURUM: “GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ KONUTLAR KISA SÜREDE TESLİM EDİLECEK”

Depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutları incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte bin 500 konutun yapılacağı Gelincik Tepesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, örnek daireyi gezdi ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.

milletvekili-kahtali-ve-baskan-guder-gelincik-tepesindeki-calismalari-inceledi

MİLLETVEKİLİ KAHTALI VE BAŞKAN GÜDER, GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ KAHTALI: “İŞLERİN HIZLANDIRILMASI İÇİN GAYRET GÖSTEREN OSMAN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projesini Battalgazi Belediyesi’nin sunduğu Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 533 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek, örnek daireleri gezdi.

vali-barus-gelincik-tepesi-deprem-konutlarini-inceledi

Vali Baruş Gelincik Tepesi Deprem Konutlarını İnceledi

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için yapılan konut projesini yerinde inceledi.

gelincik-tepesi-yeni-planlamalarla-battalgazinin-yeni-yuzu-olmaya-aday

GELİNCİK TEPESİ YENİ PLANLAMALARLA BATTALGAZİ’NİN YENİ YÜZÜ OLMAYA ADAY

BAŞKAN GÜDER: "GELİNCİK TEPESİNDE KAMULAŞTIRILMA YAPILACAK” Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 500 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek örnek daireleri gezen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3.etap için konutların yapılacağı yerlerin belirlendiğini belirterek, konut sayısının arttırılabileceği müjdesini verirken, yol güzergahında ki kamulaştırmanın bitirilmesinin ardından 30 metrelik yeni yollar yapılacağını söyledi.

vali-barus-gelincik-tepesi-2-etap-calismalarini-inceledi

Vali Baruş, Gelincik Tepesi 2. Etap Çalışmalarını İnceledi

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için yapılan konut projesini yerinde inceledi.

milletvekili-calik-asgari-ucret-gorusmelerinde-sona-gelindi

Milletvekili Çalık, “Asgari Ücret Görüşmelerinde Sona Gelindi.”

şçilerin ve iş verenlerin merakla beklediği asgari ücret için bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık; “Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanımızın koordinasyonda ve işveren sendikalarımızın beraberce yürütmüş oldukları bir süreç. Sona doğru yaklaşıldı. İnşallah hem işçilerimizin, hem işverenlerimizin ortak mutabakatıyla bir karar verilecek” dedi.

3lige-yukselme-sevincini-gelin-hep-birlikte-yasayalim

“3.Lige Yükselme Sevincini Gelin Hep Birlikte Yaşayalım”

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 2019-2020 Futbol Sezonunda TFF. 3.Liginde mücadele etme hakkı elde eden Yeşilyurt Belediyespor’un Bölgesel Amatör Futbol Ligi şampiyonluk kupasını 15 Mayıs 2019 Çarşamba Günü saat 17:00’da Malatya Park AVM önünde düzenlenecek törenle alacağını söyledi.