AKP
AKP
tokat-tarihi-tashana-geleni-cin-carpiyor

TOKAT TARİHİ TAŞHAN’A GELENİ CİN ÇARPIYOR

Turizm de bir türlü önemli atılım yapamayan, yeterince tanıtılamayan ve, TOKAT’ta gelen Turistleri Tarihi TAŞHAN da CİN çarpıyor.

vali-barus-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-meydana-gelen-yangin-ile-ilgili-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Meydana Gelen Yangın İle İlgili İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen yangın ile ilgili yetkililerden bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

baskan-gurkan-meydana-gelen-depremin-merkez-ussu-ulukoyde-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN, MEYDANA GELEN DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ ULUKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Merkez üssü Battalgazi İlçesi Uluköy Mahallesi olan 4.7 şiddetindeki depremin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, depremin merkez üssü Uluköy mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Selahattin Gürkan, yapılan incelemelerde herhangi bir mal veya can kaybı olmadığını belirtti.

kamistas-mahallesinde-vatandaslarla-bir-araya-gelen-baskan-gurkan

Kamıştaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürkan

BİRLİK İÇERİSİNDE MALATYA’MIZA DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPARIZ · Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde yoğun bir çalışma içerisindeyiz, bir taraftan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yaparken, bir taraftan da hizmet noktasında yıllardan beridir ihmal edilmiş, yapılmamış veya yapılmak istenmiş işlere el atıyoruz

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-guder-81-ilden-malatyaya-gelen-genclerle-bulustu

BAŞKAN GÜDER, 81 İLDEN MALATYA’YA GELEN GENÇLERLE BULUŞTU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin düzenlediği ‘Bölgesel Kalkınmaya Gençlik Katılım Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. Gençliğin sorunlarının masaya yatırıldığı zirvede konuşan Başkan Güder, “Gençlerimizin hayalleri ve ümitleri, bize her daim yol gösterici olmaktadır” dedi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehir-cuma-namazina-gelenlere-maske-dagitti

BÜYÜKŞEHİR, CUMA NAMAZINA GELENLERE MASKE DAĞITTI

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.

mhp-lideri-bahceli-darbeci-gelenegin-siyaset-ayagi-olan-chp-sucustu-yakalanmistir

MHP Lideri Bahçeli: Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türk milletine mensubiyeti ağır yaralı zevat, zihniyet ve ziyankâr çevrelerin meşum ve melun emelleri son zamanlarda dikkat çekici şekilde artış göstermektedir.

gaziantepte-zimem-defteri-gelenegi-ile-bakkallardaki-tum-borclar-silindi

Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile bakkallardaki tüm borçlar silindi.

Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 22 mahalledeki 200 bakkalın veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.