canlı yayın
baskan-cinar-ogretmenleri-gedik-tepesindeki-oba-cadirinda-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, ÖĞRETMENLERİ GEDİK TEPESİNDEKİ OBA ÇADIRINDA AĞIRLADI

“Emeklerinizi Ve Gayretlerinizi Takdirle Karşılıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren Millet Kıraathaneleri, Bilgi Evi, Yeşilkonak, Kültür ve Sanat Merkezlerinde görevli öğretmenleri, Gedik Tepesindeki Oba Çadırında ağırladı.

baskan-cinar-mollakasim-ve-gedikte-ki-ulasim-yatirimlarini-inceled

BAŞKAN ÇINAR, MOLLAKASIM VE GEDİK’TE Kİ ULAŞIM YATIRIMLARINI İNCELED

“Güçlü Yatırımlarla Ulaşım Ağımızı Daha Konforlu Hale Getiriyoruz” Mollakasım ve Gedik Mahallelerindeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta ki hızlı yapılaşma ve dönüşüm süreci içerisinde gündelik yaşam ile sıkı bir bağ içerisinde olan mevcut yapıya ait karakteristik anlayışı akılcı yaklaşımlar, doğru adımlar ve kararlı bir duruşla modernize etmek adına 7/24 çalışıyoruz” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-gedik-tepesine-oba-cadiri-kuruyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, GEDİK TEPESİNE OBA ÇADIRI KURUYOR

“Oba Çadırımız, Tarihi ve Kültürel Mirasımızın Zenginliklerini Yansıtacak” Yeşilyurt Belediyesi, Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal zenginliklerine tepeden bakan Gedik Tepesinin dönüşümü ve değişimi açısından hayata geçirdiği Gedik Sosyal Tesisleri, Gedik Kültür Merkezi ve Namazgâh alanından sonra tarihi ve kültürel değerleri günümüzden geleceğe taşımak adına Oba Çadırı kuruyor.

yesilyurt-belediyesi-gedik-kultur-merkezi-kulturel-yatirimlara-farkli-bir-anlayis-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ, KÜLTÜREL YATIRIMLARA FARKLI BİR ANLAYIŞ KAZANDI

“Bilgili Ve Eğitimli Toplumların Geleceği Daha Parlak Olur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Millet Kıraathanesinden El Sanatları Galerisine, Konferans Salonundan Çoban Müzesine, Cezaevi Müzesinden Sergi Alanlarına kadar farklı fonksiyonel alanlara sahip Gedik Kültür Merkezimiz sayesinde eğitim ve kültürel yatırımlarımıza farklı bir pencere açtık.” dedi.

gedik-kultur-merkezi-el-sanatlari-galerisinde-mhkumlarin-el-emekleri-sergileniyor

GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ EL SANATLARI GALERİSİNDE MÂHKUMLARIN EL EMEKLERİ SERGİLENİYOR

“279 Adet El Emeği Göz Nuru Eseri Halkımızla Buluşturduk” Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmalarından sonra kültürel ve eğitim mekanlarına dönüşümü sağlanan Gedik (Cezaevi) Kültür Merkezinde, Türkiye’nin birçok ilindeki ceza ve tutukevlerinde kalan mâhkumların yaptığı el sanatları sergileniyor. Hükümlülerin yapmış oldukları hediyelik eşyalar, mobilya malzemeleri ile çeşitli ev malzemeleri yoğun ilgi görüyor

yesilyurt-belediyesi-gedik-kultur-merkezi-yogun-ziyaretci-akinina-ugruyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ YOĞUN ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Rektör ve Akademisyenler, Gedik Kültür Merkezini Gezdi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gedik Kültür Merkezini ziyaret etti.

baskan-cinar-gedik-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, GEDİK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

“Gedik Bölgemizin Çehresi Yatırımlarımızla Değişiyor” Gedik Mahallesindeki alt ve üst yapı hizmetleri, parklar, sosyal, kültürel ve eğitim hizmetleri yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin gelişime açık bölgeleri arasında yer alan Gedik mahallemizin bütün alanlarda daha fazla gelişmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu.