canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

murat-yildirimdan-cevap-gecikmedi

Murat Yıldırım'dan Cevap Gecikmedi

Sergen Yalçın'ın ilk yarıda alınan 24 puanın şans eseri olduğunu açıklayarak şok etkisi yaratan Hikmet Karaman, Yeni Malatyaspor camiasının tepkisini çekecek bir açıklama daha yapmıştı. Yönetimin kendisine bir "Ceset" bıraktığını söyleyen Karaman, futbolcuların da canını sıkmıştı.

gecikme-faiz-indirimi-yetersiz

GECİKME FAİZ İNDİRİMİ YETERSİZ

Amme alacakları gecikme faiz oranlarının yüzde 2.5’dan yüzde 2’ye indirilmesini yetersiz bulan Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Medyamız aracılığı ile Milletvekillerimize, Milletvekillerimiz aracılığı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ekonomi yönetimine sesleniyorum. Amme alacakları gecikme faiz oranı yüzde 1.4’e çekilmelidir.”dedi.