AKP
AKP
gap-gazeteciler-birliginden-baskan-gudere-ziyaret

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Genel merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yerel medya ve Malatya üzerine Başkan Kıymaz ile istişarelerde bulunan Başkan Güder, GAP Gazeteciler Birliği’nin çalışmalarında başarı dileklerini ileterek, bir şehrin gelişimi için yerel basının çok önemli olduğunun altını çizdi. GAP Gazeteciler Birliği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Güder’e bilgiler aktaran Başkan Kıymaz ise yerel basına verdiği destekle bilinen Başkan Güder’e bu desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

malatya-gazeteciler-cemiyeti

MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ

MGC: 24 Temmuz Gazetecilerin Dayanışma Günüdür Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, "Bir süre Bayram olarak kutlanan 24 Temmuz, Gazetecilerin Mücadele ve Dayanışma günüdür” dedi.

il-baskani--bilal-yildirim--gazetecilerle--kahvaltida-bir-araya-geldi

İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

. Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yerel gazetecilere İl binasında bir kahvaltı verdi

malatya-gazeteciler-ve-televizyoncular-cemiyetinden-aciklama

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetinden Açıklama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediyelerimizin de katkılarıyla hazırlanan kutlama yemeğinde yaşananlardan dolayı yönetim kurulumuz bu açıklamayı yapma zorunluluğu duymuştur.

ispata-davet-

İSPATA DAVET

Bu filmi defalarca izledi vatandaş sadece baş aktör sabit yardımcı oyuncular değişiyor da !

baskan-mustafa-alucun-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN MUSTAFA ALUÇ'UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Basın toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan en etkili araçlardan biridir.

iyi-parti-milletvekili-aylin-cesurdan-gazetecilere-tesekkur-ve-kutlama

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR VE KUTLAMA

“Geride bıraktığımız yüzyılın en önemli gelişmelerinden biri, demokrasinin dünya ölçeğinde yaygın ve egemen hâle gelmesidir.

mim-der-baskani-mustafa-duyar-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Mim-Der Başkanı Mustafa DUYAR 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ve özellikle kamuoyunda doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

-marasali-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-basin-mensuplariyla-kahvalti-da-bulustu

Marasalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltı da buluştu.

Programa teşrif ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü vesilesiyle bugün siz basın ile bir araya gelmeyi istedik. Sizler de bu programa iştirak ederek bizlere şeref verdiniz. Hepinize teşekkürler ediyorum.Bugün hem ulusal basınımızın, hem yerel basınımızın içinde bulunduğu, dolayısıyla basınımızın içinde bulunduğu ekonomik siyasi ve sosyal sorunlara dikkat çekmek üzere bir basın toplantısı düzenlemiş bulunuyoruz. Gerek hürriyet yönünden, gerek ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşayan basınımızın bir an önce bu açmazdan kurtulmaları, hem kendi iç dinamiklerine, hem de vatandaşın entelektüel bilgi birikimine ve bakış açısına bağlı" dedi.