canlı yayın
yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

150-bin-fidan-toprakla-bulustu

150 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan ve Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesinde ‘Geleceğe Nefes’ sloganıyla gerçekleştirilen fidan dikim töreni kapsamında Malatya’da 13 ilçede birçok ayrı lokasyonda 150 bin fidan toprakla buluştu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da gerçekleştirilen fidan dikimi programında, Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’da ki ağaçlandırılmış alanı en az 10 katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

yesilyurt-belediyesi-fidanlik-alaninda-yenileme-calismalari-hiz-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ FİDANLIK ALANINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

“Tüm Hizmetlerimiz Daha Ferah, Daha Huzurlu Bir Yeşilyurt İçin” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Tepeköy mahallesindeki Fidanlık Alanı, park alanlarının düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını daha akıcı ve hızlı bir şekilde hayata geçirmek adına yenileme ve revizyon çalışmalarına tabi tutuldu.

arapgirde-bin-500-dut-fidani-toprakla-bulustu

Arapgir'de Bin 500 Dut Fidanı Toprakla Buluştu

Arapgir Belediyesi, “Yeşil Arapgir” hedefine emin adımlarla ilerliyor. Daha yeşil bir ilçe ve daha yaşanabilir bir gelecek için sürdürülen ağaçlandırma seferberliği kapsamında ilçe genelinde bin 500 adet dut fidanı dikildi.

battalgazide-750-fidan-toprakla-bulustu

BATTALGAZİ’DE 750 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Battalgazi Belediyesi ile Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliği ile fidan dikimi yapıldı. Eskimalatya’da ki Hasan Basri Türbesi yanında bulunan alana toplam 750 fidan dikimi gerçekleştirildi.

idlip-sehitleri-anisina-fidan-dikildi

İdlip Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları, Suriye’nin İdlip kentinde meydana gelen hain saldırı sonucu şehit düşen 33 askerimizin anısına, Battalgazi İlçesi’nde 33 fidan dikimi gerçekleştirdi.

100-adet-fidani-toprak-dedeyle-ayni-gun-toprakla-bulusturduk

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk

TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

baskan-guder-diyabet-gunu-dolayisiyla-cocuklarla-fidan-dikti

BAŞKAN GÜDER, DİYABET GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇOCUKLARLA FİDAN DİKTİ

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Battalgazi Belediyesi İspendere İçmelerinde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Tıp-1 Diyabet hastası çocukları ve aileleri ile birlikte “Yürüyüş ve Ağaç Dikme Etkinliği” programı gerçekleştirildi.

battalgazi-belediyesi-bin-fidani-toprakla-bulusturarak-gelecege-nefes-oldu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURARAK ‘GELECEĞE NEFES OL’DU

Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı daha yeşil bir Türkiye için ‘Geleceğe nefes ol’’ kampanyası kapsamında Battalgazi ilçesinde fidan dikimi yapıldı. Hasan Basri Korucuk mevkiinde bulunan alanda fidan dikimi yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Amacımız yeşil bir dünya, temiz bir çevre” dedi.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1111-adet-fidan-dikimiyle-destek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.111 ADET FİDAN DİKİMİYLE DESTEK

“11 Milyon Ağaç, Geleceğe Bırakılan En Büyük Mirastır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın ülke genelinde bugün saat 11:00’de eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği ve 11 milyon ağacın toprakla buluşmasını hedefleyen ‘Bugün Fidan, Yarın Nefes’ projesine 1.111 adet fidan dikimiyle destek verdik. Ülke çapındaki büyük organizasyonlar neticesinde toprakla buluşan ‘11 Milyon Ağaç’ gelecek nesillere bırakılan en büyük mirastır.”dedi.

mtu-battalgazi-yerleskesine-444-fidan

MTÜ Battalgazi Yerleşkesine 444 fidan

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11’de 11 milyon fidan kampanyası kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Battalgazi Yerleşkesine 444 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

baskan-cinar-mevsimlik-ciceklerin-yetistirildigi-ve-muhafaza-edildigi-fidanlik-alanini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, MEVSİMLİK ÇİÇEKLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ VE MUHAFAZA EDİLDİĞİ FİDANLIK ALANINI İNCELEDİ

“İlçemiz, Mevsimlik Çiçeklerle Daha Güzel, Daha Renkli” Tepeköy’de ki Fidanlık Alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İsmiyle müsemma Yeşilyurt’umuz’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve yeşil alanları çoğaltmak adına önemli yatırımlarda bulunuyoruz. Ağaçlandırma ve yeşillendirmede örnek hizmetlerimizin sayısını artırıp ilçemizdeki mutlu, huzurlu ve güzel yaşam kalitesini artırıyoruz.” dedi.

15-temmuz-sehitleri-anisina-15-temmuz-hatira-ormanina-fidan-dikild

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLD

15 Temmuz Şehitleri anısına Fatlı Köprüsü mevki Reşadiye yolu üzerinde bulunan 15 Temmuz Hatıra Ormanında Orman İşletme Müdürlüğü ve TEMA Temsilciliği tarafından Fidan dikimi programı gerçekleştirildi.