AKP
AKP
milletvekili-mehmet-fendoglu-tbmm-genel-kurulutarihten-gunumuze-turl-dilinin-onemi-uzerine-yapmis-oldugu-konusma

MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU TBMM GENEL KURULU;TARİHTEN GÜNÜMÜZE TÜRL DİLİ’NİN ÖNEMİ ÜZERİNE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA.

2021 yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin 12'nci maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz almış bulunmaktayım.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--fendoglu-esnaflarin-taleplerini-bakan-elvana-iletti-

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU *“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN'A İLETTİ”*

*“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN’A İLETTİ”* Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2021 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde söz alarak salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle çoğu iş yeri ve esnafımız devletimizin almış olduğu kararlara uyarak çalışma sistemlerini ve saatlerini kurallara uyacak şekilde düzenlediğini belirterek Hazine Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a “Esnaflarımızın bu mücadele süresi içinde Bakanlığımızdan ilave talepleri vardır; kredilerinin, vergi ve SSK ile BAĞKUR primlerinin, kredi kartları ödemesinin en az üç ay ertelenmesi, icra ve haciz işlemlerinin salgın sonuna kadar ertelenmesi, sicil affının getirilmesini istemektedirler. Bu kapsamda bakanlığımız bir çalışma planlamakta mıdır?” diyerek sordu.

milletvekili-fendoglunun-24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji--

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU'NUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

milletvekili-fendoglunun-10-kasim-mesaji

MİLLETVEKİLİ, FENDOĞLU'NUN 10 KASIM MESAJI

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu ve ilk Cumhurbaşkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünün içinde bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuştur. O, milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI;

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek, Milletin iradesini her şeyden üstün tutan Mustafa Kemal Paşa’nın “Yarın Cumhuriyeti ilân edeceğiz” demesinin üzerinden tam 97 yıl geçti. Türk’ün En Büyük Bayramını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz

fendoglu-su-borcundan-faizler-silinip-ana-para-yeniden-yapilandirilsin

Fendoğlu, su borcundan faizler silinip ana para yeniden yapılandırılsın

(MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu , Vatandaşın MASKİ'ye Olan Su Borcunun Faizlerin silinip, Ana Para üzerinden tekrardan yapılandırılması ve taksit imkanın sağlanmasını talep etti.

sehit-hamit-fendoglu-ortaokuluna-kutuphane-acildi

ŞEHİT HAMİT FENDOĞLU ORTAOKULU’NA KÜTÜPHANE AÇILDI

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNUYORUZ” Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi ortak bir kütüphane projesine imza atarak, Bulgurlu Şehit Hamit Fendoğlu Ortaokulu’na yeni bir Kütüphane kazandırdı.

yenilenen-meclis-salonunu-gezen-milletvekili-fendoglu

Yenilenen Meclis Salonunu gezen Milletvekili Fendoğlu,

HİZMETİN ADI GÜRKAN’DIR · Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “uzun zamandır ilçeleri ve köyleri geziyorum. Milletimizin hayır dualarına bizzat şahit oldum. Bu vesile ile Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Millete hizmet eden, milletin efendisi olur.”