canlı yayın
tarihi-yesilyurt-konaklari-restorasyon-projeleriyle-farkli-bir-huviyete-kavustu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI, RESTORASYON PROJELERİYLE FARKLI BİR HÜVİYETE KAVUŞTU

“Kadim Çırmıhtı, Turizmin Gözdesi Olacak” Tarihi Yeşilyurt Konaklarının restorasyon ve dönüşüm projeleriyle farklı bir hüviyete kavuştuğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgemizin tarihsel ve kültürel miraslarının korunması, sahip çıkılması ve geleceğe taşınması adına gerçeğe dönüştürdüğümüz müzelerimiz, otelimiz ve yöresel ürünlerin hem tanıtımı hem de satışının yapıldığı mekanlarla Kadim Çırmıhtı’mız yakın zamanda turizmin gözdesi olacaktır.” diye konuştu.

projemiz-yesilyurtun-gelisen-kimligine-farkli-bir-deger-katacak

“Projemiz, Yeşilyurt’un Gelişen Kimliğine Farklı Bir Değer Katacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Semt Pazarı, Sosyal Yaşam Alanları, Restaurantı ve Spor Mekânlarına sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezinin Yeşilyurt’un gelişen kimliğine farklı ve özel değerler katacağını söyledi.

kiltepenin-iki-caddesi-farkli-bir-guzellige-kavustu

“Kiltepe’nin İki Caddesi Farklı Bir Güzelliğe Kavuştu”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Gülnebi ve Dede Korkut Caddelerinde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam seviyesini artırdıklarını söyledi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

iyi-tarim-uygulamalarini-farkli-projelerimizle-destekliyoruz

“İyi Tarım Uygulamalarını Farklı Projelerimizle Destekliyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın yerli üretimi artırmak ve teşvik etmek adına ülke genelinde yürüttüğü İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Alanımız ve Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahamızda hayata geçirdiğimiz farklı projelerle desteklemeye devam ediyoruz.” dedi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yesilyurt-belediyesi-gedik-kultur-merkezi-kulturel-yatirimlara-farkli-bir-anlayis-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ, KÜLTÜREL YATIRIMLARA FARKLI BİR ANLAYIŞ KAZANDI

“Bilgili Ve Eğitimli Toplumların Geleceği Daha Parlak Olur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Millet Kıraathanesinden El Sanatları Galerisine, Konferans Salonundan Çoban Müzesine, Cezaevi Müzesinden Sergi Alanlarına kadar farklı fonksiyonel alanlara sahip Gedik Kültür Merkezimiz sayesinde eğitim ve kültürel yatırımlarımıza farklı bir pencere açtık.” dedi.

yesilyurt-yeni-yasam-alanlari-ve-yesillendirme-hizmetleriyle-farkli-bir-kimlige-burundu

YEŞİLYURT, YENİ YAŞAM ALANLARI VE YEŞİLLENDİRME HİZMETLERİYLE FARKLI BİR KİMLİĞE BÜRÜNDÜ

“Yeşilyurt’umuz Parkları ve Yeşil Alanlarıyla Daha Mutlu, Daha Ferah” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tabiat güzellikleri ve yeşil alanlarıyla zengin bir potansiyele sahip Yeşilyurt’umuzun iç ve dış turizmde hak ettiği değeri görmesi için başlattığımız dev yatırımları, yeşillendirme hizmetlerimiz ve farklı temalı sosyal yaşam alanlarımızla taçlandırıyoruz.15 ayda 12 park hizmete sunup, 36 bin 589 metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırdık.”dedi.

44-yil-hatir-kahve-konaginda-kahve-kulturunu-yansitan-500-farkli-obje-sergilenecek

44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI’NDA KAHVE KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN 500 FARKLI OBJE SERGİLENECEK

“Kahve Kültürünü Özel Bir Projeyle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Medeniyetimizde farklı bir yere sahip olan, günlük yaşamın ve sosyal hayatın bir değerli bir parçası kahve kültürünü yansıtan 500 farklı objenin yer aldığı 44 Yıl Hatır Kahve Konağımız, geleneksel desenlerden oluşan iç ve dış mimari yapısı ve dinlenme alanlarıyla Yeşilyurt’umuzun tarihsel kimliğine güçlü değerler katacaktır.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-gul-parki-cukurdere-mahallesine-farkli-bir-hava-kazandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GÜL PARKI, ÇUKURDERE MAHALLESİNE FARKLI BİR HAVA KAZANDIRDI

“Gül Parkımız, Çukurdere Mahallesinin Sosyal Hayatına Renklilik Getirdi” Çukurdere mahallesinde hizmete giren Gül Parkındaki yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en hareketli bölgelerinden olan Çukurdere mahallemizin sosyal yaşamına ayrı bir renk ve canlılık kazandıran Gül Parkımız, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla hemşerilerimize huzurlu ve ferah ortamlar sunuyor.” dedi.

yesilyurtun-farkli-noktalarindaki-galvanizli-cop-konteynirlari-tek-tek-dezenfekte-ediliyor

YEŞİLYURT’UN FARKLI NOKTALARINDAKİ GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNIRLARI TEK TEK DEZENFEKTE EDİLİYOR

“Daha Temiz, Daha Ferah Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı mücadele kapsamında; araç filosuna eklenen çöp konteynırı yıkama aracıyla, Yeşilyurt’un farklı noktalarında bulunan yeraltı ve galvanizli çöp konteynırlarını hijyenik suyla dezenfekte ediyor.

yesilyurt-belediyesinin-19-mayis-yarismasina-malatya-ve-farkli-kentlerden-412-genc-kat

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘19 MAYIS’ YARIŞMASINA MALATYA VE FARKLI KENTLERDEN 412 GENÇ KAT

“Gençlerimizin Yüreklerindeki Vatan Aşkı, Gurur Verici” Yeşilyurt Belediyesinin 101’nci yılı kutlanan 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik düzenlediği ‘Haydi Gençler, 19 Mayıs Videonu Çek, Bize Gönder’ yarışması büyük ilgi görürken, Malatya ve Türkiye’nin farklı kentlerinden gönderilen 412 adet birbirinden değerli ve özel görüntüler arasından dereceye girenler belli oldu.

evde-23-nisan-siir-yarismasina-malatya-ve-farkli-kentlerden-372-eser-gonderildi

“EVDE 23 NİSAN” ŞİİR YARIŞMASINA MALATYA VE FARKLI KENTLERDEN 372 ESER GÖNDERİLDİ

“Çocuklarımızın Vatan ve Bayrak Aşkı, Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediyesinin Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100 ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Evde 23 Nisan’ Şiir Yarışması yoğun ilgi gördü. Malatya ve farklı kentlerden gönderilen 372 eserin yer aldığı yarışmada, öğrencilerin vatan ve bayrak sevdasını anlatan eserleri büyük takdir topladı.

yesilyurt-belediyesi-bes-farkli-noktaya-gunes-enerji-santrali-kuracak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BEŞ FARKLI NOKTAYA GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURACAK

“GES Projelerimizle Enerji Yatırımlarımızı Yaygınlaştıracağız” Mollakasım mahallesinde hizmete girecek Güneş Enerji Santrali alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Mollakasım Mahallemize kuracağımız ve iki ay sonra faaliyete geçecek olan Güneş Enerji Santrali ile hem bölgenin enerji ihtiyacını karşılayacağız hem de belediye bütçesine 180 bin dolar ek gelir sağlamış olacağız” dedi.