AKP
AKP
meyve-ureticilerinden-tepki

MEYVE ÜRETİCİLERİNDEN TEPKİ

Tokatlı meyve üreticileri meyve suyu fabrikalarına ürün vermeme kararı alıp protesto amaçlı boykot kararı aldılar.

tokat-osb-de-bulunan-fabrikaya-cokme--plani-ve-rusvet-carki

Tokat OSB de bulunan fabrikaya ÇÖKME planı ve RÜŞVET çarkı

Teşvikten faydalana bilmek için teminat olarak fabrika binasını ipotek gösterildi. Rüşvet çetesinin Asıl gayelerinin bizleri mağdur duruma sokup elimizdeki fabrika ve arazimizin elimizden banka aracılığıyla ucuza kapatıp kendi adlarına geçirmek .

kimya-fabrikamizin-uretim-kapasitesini-arttirdik

Kimya Fabrikamızın üretim kapasitesini arttırdık.

Dünya insanlığı,hızla yayılan bir salgınla karşı karşıya kaldı. *Gün, birlik günüdür diyerek,hemen hazırlıklara başladık. *Malatya Valiliğimizin koordinesinde AFAD,Kızılay ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımızla birlikte tüm ekiplerimiz sahaya indiler.

baskan-ozcandan-malatya-seker-fabrikasina-ziyaret

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MALATYA ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası olarak Şeker Fabrikasını çok önemsediklerini ve sahip çıktıklarını ifade ederek, “Malatya Şeker Fabrikası, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Malatya Ticaret Borsası olarak çok önemsediğimiz Şeker Fabrikası tarım sanayinde ve tarımda merkezi hükümetin yapmış olduğu önemli yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sunması çok önemlidir” dedi.

atil-vagon-fabrikasi-yerine-kizilay-3-fabrika-kuruyor

ATIL VAGON FABRİKASI YERİNE KIZILAY 3 FABRİKA KURUYOR!

GÜRKAN: ÜRETİM TESİSLERİ MALATYA İSTİHDAMINA BÜYÜK KATKI SUNACAK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası ile Çadır ve Tekstil Fabrikası inşasının devam ettiği alanı ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası’nın dönüştürülmesiyle başlayan süreci yakından takip eden Başkan Gürkan, Kızılay’ın yaptığı fabrikaların tamamlanmasıyla Türkiye’nin ve Orta Doğu’nun en büyük merkezinin Malatya’da olacağını söyledi.

baskan-sadikoglu-fabrikalarda-tedbirler-alinarak-uretim-devam-ediyor

Başkan Sadıkoğlu: “Fabrikalarda tedbirler alınarak üretim devam ediyor”

Malatya OSB’de üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlatarak, “Sanayicimiz işin ciddiyetinin farkında. Gerek maske, mesafe, temizlik olsun, gerekse filyasyon konusu olsun kurallara son derece riayet ederek üretmeye, ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor” dedi.

ekmek-ve-yemek-fabrikasi-ihalesi-yapildi

EKMEK VE YEMEK FABRİKASI İHALESİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

malatya-tso-baskani-sadikoglu-turkiyenin-otomobili-fabrikasinin-temel-atma-torenine-katildi

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Türkiye’nin Otomobili fabrikasının temel atma törenine katıldı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: - “Ülkemizin 60 yıllık hayali gerçek oluyor” Türkiye’nin Otomobili'nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri'nin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı.

kayseri-seker-sektorde-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker, kampanya süresi boyunca yapılacak çalışmaların ardından endüstriyel boyutlardaki tasarım ve uygulama ile bir üst basamağa çıkmayı hedefliyor.

agbaba-malatya-etil-alkol-fabrikasi-derhal-faaliyete-gecirilmelidir

Ağbaba; ‘Malatya Etil Alkol Fabrikasi Derhal Faaliyete Geçirilmelidir’

Ağbaba, “Korona salgınına karşı mücadelede etkili olan etil alkolü bulmak neredeyse imkansız hale gelmişken, Malatya’da kapalı bulunan etil alkol fabrikasını açmak için daha ne bekleniyor?” dedi. Korona salgınına karşı mücadelede etkili olan etil alkolü bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Kolonya ve dezenfektan üreticilerinin etil alkol bulmakta zorlandıkları, ihtiyacın yabancı ülkelerden ithal ederek çözülmeye çalışıldığı belirtiliyor.

esenlik-kimya-fabrikasinda-uretim-kapasitesi-artirildi

ESENLİK KİMYA FABRİKASINDA ÜRETİM KAPASİTESİ ARTIRILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ESENLİK Kimya Fabrikasını ziyaret etti. Başkan Gürkan’a yapmış olduğu ziyarette, Büyükşehir Genel Sekreteri Cemal Noğay, ESENLİK Genel Müdürü Ata Ünlü ve personeller eşlik etti.

malatya-vagon-fabrikasi-yikilip-yeniden-yapilacak

Malatya Vagon Fabrikası Yıkılıp, Yeniden Yapılacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kızılay’a devredilen ve Türk Kızılay’ının prefabrik yapıları üreteceği Malatya Vagon Fabrikası’nın merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremden hasar gördüğünü ve buranın yıkılıp yeniden yapılacağını söyledi. Milletvekili Tüfenkci, Türk Kızılay’ının ayrıca tekstil fabrikasını da Malatya’ya taşıma kararı aldığı müjdesini verdi.

agbaba-seker-fabrikalarindaki-gecici-isciler-kadroya-alinmali

Ağbaba 'Şeker Fabrikalarındaki Geçici İşçiler Kadroya Alınmalı'

HP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜRKŞEKER’e ait fabrikalarda 15-20 yıldır geçici olarak çalışan işçiler dururken,dışarıdan daimi işçi alımının ciddi sıkıntılar yaratacağını belirterek, mevcut işçilerin de kadrolu yapılmasını istedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Şeker Fabrikalarına İŞKUR üzerinden yapılacak daimi işçi alımında önceliğin fabrikalarda yıllardır emek veren işçilere verilmesi gerektiğini söyledi.

calik-seker-fabrikasinin-isledigi-pancarin-yuzde-50si-yazihanda-uretildi

Çalık, 'Şeker Fabrikasının işlediği pancarın yüzde 50’si Yazıhan’da üretildi'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya Şeker Fabrikası tüm Türkiye’ye örnek bir başarı gösteriyor. Yazıhan Boztepe Recai Kutan Barajı’nın bitirilmesi ile birlikte sulanan Yazıhan Ovası’nda yaklaşık 200 bin ton pancar üretildi. Fabrikada işlenen pancarın yaklaşık 50’si Yazıhan’da üretildi.” Dedi.

chpli-durmaz--volkswagenin-kuracagi-fabrikaya-tokatlilar-olarak-talibiz

CHP’Lİ DURMAZ: “ VOLKSWAGEN’İN KURACAĞI FABRİKAYA TOKATLILAR OLARAK TALİBİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı düşündüğü fabrikaya Tokatlılar adına talip olduğunu açıkladı.