canlı yayın
baskan-guder-sehit-fevzi-mahallesindeki-donusum-ilk-olacak-ama-son-olmayacak

BAŞKAN GÜDER: “ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ’NDEKİ DÖNÜŞÜM İLK OLACAK AMA SON OLMAYACAK”

Şehit Fevzi Mahallesinde oturan vatandaşların daveti üzerine Kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehit Fevzi Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm, bu dönemde ilçemizde dönüşümü sağlanan ilk alan olacak ama son alan olmayacak. Buradaki çalışma diğer çalışmalara örnek olacak” dedi.

baskan-guder-kentsel-donusum-sehit-fevzi-icin-tarihi-bir-firsat

BAŞKAN GÜDER: “KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞEHİT FEVZİ İÇİN TARİHİ BİR FIRSAT”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Riskli Bölge ilan edilen ve kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bölgede uygulanacak olan çalışmaların bölge için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

riskli-alan-ilan-edilen-sehit-fevzide-kentsel-donusum-icin-son-viraj

Riskli Alan İlan Edilen Şehit Fevzi'de Kentsel Dönüşüm İçin Son Viraj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 'Riskli Bölge' ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki değişim ve dönüşüm çalışmaları, Battalgazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

sehit-fevzi-mahallesi-kentsel-donusumle-cazibe-merkezi-olacak

ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

BAŞKANI GÜDER: “40 YILLIK SORUNA KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE NEŞTER VURACAĞIZ” Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ve Mahalle sakinlerini Battalgazi Belediyesi’nde konuk eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahallede yapılacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirerek, 40 yıllık soruna kentsel dönüşüm ile neşter vuracaklarını belirtti.

baskan-guder-sehit-fevzi-ve-beylerbasi-mahallesi-sakinleri-ile-iftar-yapti

BAŞKAN GÜDER, ŞEHİT FEVZİ VE BEYLERBAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, iftar sofralarının birlik ve beraberliği, kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini söyledi.